Povezane vesti

Drama iznad Halkidikija: U avionu izbio požar, uspeo da sleti u Solun

Kurir 04.07.2020
Avion irske avio-kompanije „Rajaner“ sa 164 putnika i člaova posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu nakon što je prijavljeno da je u letelici došlo do požara, saopštile su grčke vlasti. Avion na letu iz Berlina prema Atini zatražio je u… »

Drama iznad Halkidikija: Zapalio se avion sa 164 putnika, prinudno sleteo u Solun

Sputnik 04.07.2020
Avion irske avio-kompanije „Rajaner“ sa 164 putnika i člana posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu nakon što je prijavljeno da je u letelici došlo do požara, saopštile su grčke vlasti. Avion na letu iz Berlina prema Atini zatražio je u… »

"Rajaner" iz Berlina ka Atini prinudno sleteo u Solunu

Radio 021 04.07.2020
Avion irske avio-kompanije "Rajaner" sa 164 putnika prinudno je sleteo u Solunu zbog sumnje da je izbio požar u letelici, saopštile su grčke vlasti. Portparolka avio-kompanije "Rajaner" rekla je da je avion morao da se prizemlji zbog čudnog mirisa u… »

Drama na nebu iznad Halkidikija: Zapalio se avion sa 164 putnika, prinudno sleteo u Grčku

Večernje novosti 04.07.2020
Avion irske kompanije "Rajaner"' sa 164 putnika i člana posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu jer je u letelici izbio požar. Avion irske kompanije "Rajaner"' sa 164 putnika i člana posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu jer je u… »

Drama iznad Halkidikija: Avion sa 164 putnika zapalio se tokom leta za Atinu, prinudno sleteo u Solun

Blic 03.07.2020
Avion irske avio-kompanije ''Rajaner'' sa 164 putnika i člana posade prinudno je večeras sleteo na aerodrom u Solunu nakon što je prijavljeno da je u letelici došlo do požara, saopštile su grčke vlasti. Avion na letu iz Berlina prema Atini… »

Vesti dana »