Повезане вести

Протести у Београду: Како су репортерке и сниматељи Н1 изнели ноћ између 7. и 8. јула на својим леђима

Протести у Београду: Како су репортерке и сниматељи Н1 изнели ноћ између 7. и 8. јула на својим леђима

BBC News 08.07.2020
Догађаје испред Народне скупштине у Београду преносила је уживо телевизија Н1 и њене четири репортерке. У ноћи између 7. и 8. јула испред зграде Народне скупштине у Београду бацани су сузавци, полиција је тукла неке од… »

Радио 021 08.07.2020
Догађаје испред Народне скупштине у Београду преносила је уживо једино телевизија Н1 и њене четири репортерке. ББЦ Радио-телевизија Србије није имала пренос уживо У ноћи између 7. и 8. јула испред зграде Народне скупштине у… »

Данас 08.07.2020
У ноћи између 7. и 8. јула испред зграде Народне скупштине у Београду бацани су сузавци, полиција је тукла неке од окупљених, демонстранти су упали у Скупштину, запаљена су полицијска возила, а дешавања су могли су да испрате… »
За храбре репортерке и сниматеље ТВ Н1 нижу се похвале из целог региона

За храбре репортерке и сниматеље ТВ Н1 нижу се похвале из целог региона

Цензоловка 08.07.2020
Драматични снимци прошле ноћи су обишли све земље региона захваљујући храбрим репортеркама и сниматељима Н1 телевизије који су сатима извештавали уживо с улица Београда, професионално и одговорно радећи свој посао. Јелена… »
Јелена Зорић: Још ме боли глава од сузавца

Цензоловка 08.07.2020
Јелена Зорић, новинарка Н1, постала је једна од хероина синоћног протеста - фотка на којој са лица места извештава очију надувеним од сузавца преплавила је друштвене мреже, а многи су је прогласили "дефиницијом правог… »
Полиција покушала да спречи екипу Н1 да сними како туку демонстранта

Полиција покушала да спречи екипу Н1 да сними како туку демонстранта

Цензоловка 08.07.2020
Припадници полиције покушали су да спрече екипу Н1 да сними како полиција удара мушкарца у Пионирском парку у Београду. Н1 Како је рекла репортерка Н1, прво је један полицајац, а потом и други одгурнуо екипу Н1 како би… »
Храбре репортерке обележиле протесте у Београду

Храбре репортерке обележиле протесте у Београду

Ноизз 08.07.2020
Има нека изрека о новинарству која каже како је новинар стално у фрци да уради ствари како треба и да их уради први. Репортерке Н1 Јелена Зорић и Тања Алексић успеле су синоћ да постигну и једно и друго. На лицу места, испред… »

Нова 08.07.2020
Јелена Зорић, новинарка Н1, постала је једна од хероина синоћног протеста - фотка на којој са лица места извештава очију надувеним од сузавца преплавила је друштвене мреже, а многи су је прогласили "дефиницијом правог… »

Вести дана »