Povezane vesti
"Čak su i bebu hteli da prave": Osman Karić prokomentarisao buduću snajku, a onda otkrio kako bi reagovao da je stefan zaprosi…
Blic 12.07.2020
Sinoć je na finalu "Zadruge 3" Osman Karić prokomentarisao ponašanje njegove buduće snajke Ivane Šopić. - Ja sam Ivanu uvek hvalio, od samog početka, da je inteligentna, pametna, elokventna. Međutim, ima propusta koji mi se ne sviđaju. To što je, ta veza… »
Osman Karić javno priznao šta zamera Ivani Šopić! (VIDEO)
Svet plus 12.07.2020
Osman Karić javno priznao šta zamera Ivani Šopić, pa otkrio kako bi reagovao kad bi je Stefan zaprosio! Imala je propuste, to što sam čuo nije mi se dopalo. Osman Karić podržao je u superfinalnoj noći svog sina Stefana Karića, a pre toga sreo se sa… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije: Presuda Dodiku dovodi u pitanje opstanak srpskog naroda u BiH
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 2 satajoš 1 povezana

"Ostajemo uz republiku srpsku": Macut: Presuda Dodiku je protiv čitavog srpskog naroda
Blic pre 3 satajoš 1 povezana