Povezane vesti
Deca i roditelji: „Napustio sam je kao bebu - 16 godina kasnije mi je spasla život“
BBC News 21.07.2020
Kada je Metdžejms Metson izgubio sve posle uragana Katrina, ćerka koju nije video 16 godina mu je preokrenula život. Nakon što je izgubio sve u uraganu Katrini, umetnik Metdžejms Metson ostao je bez ičega, istraumiran i „spreman za kraj", kad je primio… »
Deca i roditelji: „Napustio sam je kao bebu - 16 godina kasnije mi je spasla život“
Južne vesti 21.07.2020
Tyler Hurwitz Nakon što je izgubio sve u uraganu Katrini, umetnik Metdžejms Metson ostao je bez ičega, istraumiran i „spreman za kraj", kad je primio neočekivani telefonski poziv. Zvala ga je ćerka koju nije video otkako je bila beba i to mu je dalo… »
Vesti dana »
Darko Lazić pao u nesvest kad je saznao da mu je umro brat: Pevaču se slošilo čim su mu saopštili da je Dragan stradao na motoru
Blic pre 34 minutajoš 52 povezane
Otkriveno kakve su povrede novog ajatolaha: Modžtaba Hamnei ranjen tokom napada, ovo su detalji
Blic pre 49 minutajoš 60 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Zatvoren Ormuski moreuz; Tramp: Kad budem želeo, završiće se rat sa Iranom
RTV pre 19 minutajoš 82 povezane
„Govor mržnje“: Fond za humanitarno pravo osudio izjavu Zavišića o Hrvatima
Danas pre 2 satajoš 24 povezane
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Ist media pre 6 satijoš 27 povezanih