Povezane vesti
Deca i roditelji: „Napustio sam je kao bebu - 16 godina kasnije mi je spasla život“
BBC News 21.07.2020
Kada je Metdžejms Metson izgubio sve posle uragana Katrina, ćerka koju nije video 16 godina mu je preokrenula život. Nakon što je izgubio sve u uraganu Katrini, umetnik Metdžejms Metson ostao je bez ičega, istraumiran i „spreman za kraj", kad je primio… »
Deca i roditelji: „Napustio sam je kao bebu - 16 godina kasnije mi je spasla život“
Južne vesti 21.07.2020
Tyler Hurwitz Nakon što je izgubio sve u uraganu Katrini, umetnik Metdžejms Metson ostao je bez ičega, istraumiran i „spreman za kraj", kad je primio neočekivani telefonski poziv. Zvala ga je ćerka koju nije video otkako je bila beba i to mu je dalo… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje građanima, vreme je opasno po život Očekuju se olujni udari i obilne padavine
Alo pre 19 minutajoš 26 povezanih

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 37 povezanih

Đurić: Odluka CIK u Prištini da blokira overu Srpske liste novi pokušaj da se utiša legitiman glas Srba
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana