Повезане вести
Михајловић о сукобу с Гасперинијем: Да је упирао прстом у мене, можда би остао без њега
Моззарт спорт 22.07.2020
"Ако неко вређа моју клупу, биће проблема", каже тренер Болоње. Болоња је поражена од Аталанте у гостима минималним резултатом, а више од самих дешавања на терену и гола Луиса Муријела, утакмицу је обележио вербални сукоб… »
Михајловић о Гасперинију: Да је уперио прстом у мене...
Н1 Инфо 22.07.2020
Тренер Болоње Синиша Михајловић био је изузетно љут на свог колегу из Аталанте Ђан Пјера Гасперинија. Двојица стручњака вербално су се сукобила током меча у Бергаму, због чегаје Гасперини искључен, а Михајловићу упућена јавна… »
"Е, зато сам: Поп****!" Михајловић проговорио о инциденту са Гасперинијем, објаснио зашто је експлодирао, па поручио: Да је…
Спортал блиц 22.07.2020
Велики инцидент обележио је италијански фудбал у уторак увече. У дуелу Болоње и Аталанте више пажње су привикли Гасперини и него играчи. , а онда је главни судија Федерико ла Пења одлучио да обојици да жуте картоне. Михајловић… »
Гасперини у свега неколико речи о сукобу са Михајловићем
Нова 22.07.2020
Ђанпјеро Гасперини, тренер Аталанте, током утакмице против Болоње ушао је у сукоб са колегом Синишом Михајловићем. Шеф стручног штаба екипе из Бергама је у 36. минуту добио два жута картона и искључење. Он је наводно имао… »
Михајловић претио тренеру Аталанте: Остао би без прста да је показао на мене (ВИДЕО)
Вести онлине 22.07.2020
Тренер фудбалера Болоње Синиша Михајловић имао је жесток сукоб са првим стручњакоом Аталанте Ђанпјером Гасперинијем током меча 35. кола Серије А. Гасперини је током меча више пута улазио у дуел са стручним штабом Болоње и… »
Михајловић о сукобу са Гасперинијем: Да је уперио прст у мене не би га више имао
Вечерње новости 22.07.2020
Синиша Михајловић је поново у центру пажње на Апенинима. Наиме, током меча између Болоње и Аталанте Србин је ушао у прави мали рат са тренером ривала Ђанпјером Гасперинијем. "Ако имам проблем са њиховом клупом онда ћу причати… »
Михајловић: Да је уперио прст ка мени, остао би без њега!
Нова 22.07.2020
Утакмица између Аталанте и Болоње је обележена сукобом у ком су главни актери били тренери, Ђанпјеро Гасперини и Синиша Михајловић. Двојица стручњака су имала нимало пријатну расправу у мечу који је припао тиму из Бергама… »
Скандал у Италији, умало се побили михајловић и гасперини: Италијан простачки вређао и своје играче, Миха га напао - све се…
Спортал блиц 21.07.2020
"Рат" на терену, а и поред. Током дуела Аталанте и Болоње дошло је до великог сукоба двојице тренера, Ђан Пјера Гасперинија и Синише Михајловића. Све се одигралло пред крај првог полувремена, тачније у 36. минуту утакмице 35… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Опљачкана мењачница у Аранђеловцу, код осумњиченог пронађено преко 15.000 евра
Топ пресс пре 2 сатајош 47 повезаних

Дачић: Отворен нови објекат Ватрогасно-спасилачке јединице у Лапову
Сербиан Невс Медиа пре 52 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 3 сатајош 18 повезаних