Povezane vesti
Objava koja srce slama: Suprug preminule trudnice iz Niša objavio najtužniji status na Fejsbuku
Večernje novosti 29.07.2020
Suprug trudnice Brankice Ivanović, koja je preminula u Niškom kliničkom centru nakon što je rodila dečaka, Branislav objavio je na svom profilu na Fejsbuku da je ostao bez Brankice. - Tugaaaaaaaaa ljudiiiiiii otide mi duša mojaaaaaa - napisao je… »
"Tuga, ljudi, ode mi duša moja": Tužan oproštaj supruga Branislava od preminule trudnice (34)
Telegraf 29.07.2020
Brankica Gigovska (34) preminula je posle porođaja u KC Niš. Tuga, ljudi, ode mi duša moja, napisao je ispod zajedničke fotografije Branislav Ivanović, suprug trudnice iz Vranja, Brankice Gigovske (34), koja je u utorak posle porođaja, preminula u… »
Vesti dana »
Jedna reč je sasvim dovoljna! Vimbldon se oglasio zbog Sinerove pobede nad Đokovićem! Pogledajte objavu koja je "zapalila" mreže!
Kurir pre 2 satajoš 47 povezanih
Rajaner se oglasio posle incidenta u kome je državljanin Srbije umalo ispao iz letelice: "Avion je normalno"
Telegraf pre 24 satajoš 57 povezanih
Završeno Osmo vanredno zasedanje Skupštine Srbije, usvojeno svih 18 tačaka
RTV pre 7 satijoš 44 povezane
(Foto) Eutanazirano 11.000 svinja u Hrtkovcima zbog afričke kuge: "Virus nije bilo moguće zaustaviti"
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 32 povezane