Повезане вести
Невероватна одбрана после удеса: Милојко Пантић признао да је мало попио, али окривљује путаре
Вечерње новости 30.07.2020
СПОРТСКИ коментатор Милојко Пантић, који је понедељак увече пијан колима улетео у пешачки зону у Пећинцима, тврди да су за удес криви путари и да ће их тужити јер пут није добро обележен. На месту удеса и у непосредној близини… »
Бахати Милојко Пантић сад тврди да је он био угрожен за удес у пијаном стању: "Тужићу путаре, због њих сам залутао у пешачку…
Блиц 30.07.2020
- Тужићу путаре, они су криви што сам аутом улетео у пешачку зону у Пећинцима! "Војводина пут" је крив што се у наставку магистралне улице, без икаквог знака, поставио пешачку зону. Када сам видео где сам се довезао, шокирао сам… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 3 минутајош 31 повезана
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија очекује топлу недељу и хладан талас од уторка
Наслови.аи пре 3 минутајош 29 повезаних
Миљуш (ССП): Процес избора чланова РЕМ је смејање у лице Европској комисији и Европском парламенту
Бета пре 1 сатјош 10 повезаних
Поскупели ЕКСПО и Национални стадион: Усвојена Ревидирана Фискална стратегија за 2026. годину
Нова пре 48 минутајош 10 повезаних
Испред Скупштине Србије од јутрос мирно: Син Миломира Јаћимовића обуставио штрајк глађу
НИН пре 3 сатајош 15 повезаних