Povezane vesti
"Treba zaustaviti Rusiju i izbeći mir u Evropi!" Prvi čovek Pentagona nesmotreno otkrio paklene planove!
Pravda 31.07.2020
Mark Esper, američki sekretar odbrane, u svom poslednjem obraćanju u Pentagonu ne samo da nije propustio da još jednom udari na Rusiju, već je umalo objavio rat Evropi: „Biću jasan – mislim da je Nemačka najbogatija zemlja u Evropi. Njene troškove na… »
Šef pentagona poručuje: Treba izbeći mir u Evropi (video)
Večernje novosti 31.07.2020
MARK Esper, američki sekretar odbrane, u svom poslednjem obraćanju u Pentagonu ne samo da nije propustio da još jednom udari na Rusiju, već je umalo objavio rat Evropi: „Biću jasan – mislim da je Nemačka najbogatija zemlja u Evropi. Njene troškove na… »
Vesti dana »
Lančani sudar kod Loznice, povređeno pet osoba. Delovi vozila rasuti po putu.
Alo pre 1 satjoš 35 povezanih
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 29 minutajoš 38 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Ambasador SAD pri NATO-u: Mir u Ukrajini bliži nego ikad; Zelenski razgovarao sa Trampovim timom
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
Budite na oprezu! RHMZ objavio najnoviju prognozu: Evo kakvo nas vreme očekuje danas
Alo pre 3 satajoš 30 povezanih
Jovana Skrobić u suzama posle debakla od Crne Gore: Ne znam šta nam se desilo...
Kurir pre 1 satjoš 62 povezane