Povezane vesti
Posle ovih reči vladike Joanikija, Milogorci nemaju više šta da kažu, ni urade! (video)
Alo 01.08.2020
„Ova borba ne traje jedan dan, ili jedan sat, ova će borba trajati dugo. Ja znam zbog čega je narod povređen, zato što je napadnuta Crkva, manje više mi sveštenici, mi smo prolazni, ali napadnuta je vera. I ja razumem narod“, poručio je episkop… »
Vladika Joanikije: Ova borba će trajati dugo /video/
Sputnik 01.08.2020
„Ova borba ne traje jedan dan, ili jedan sat, ova će borba trajati dugo. Ja znam zbog čega je narod povređen, zato što je napadnuta Crkva, manje više mi sveštenici, mi smo prolazni, ali napadnuta je vera. I ja razumem narod“, poručio je episkop… »
Vesti dana »
"Naložena identifikacija lica koja su širila lažne vesti" Oglasilo se VJT o dešavanjima na Music week-u: Sumnja se da su počinili krivično delo - izazivanje panike
Blic pre 43 minutajoš 38 povezanih
Predsednik Irana: Katar će osloboditi šest milijardi dolara zamrznute iranske imovine
Danas pre 23 minutajoš 29 povezanih
Nastavlja se toplotni talas, pod crvenim meteoalarmom veći deo Srbije: Pad temperature od 1. jula
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 26 povezanih
"Hm, baš lep način da otvorite": Novak Đoković nije verovao šta ga prvo pitaju na Vimbldonu
Mondo pre 43 minutajoš 39 povezanih