Povezane vesti
Posle ovih reči vladike Joanikija, Milogorci nemaju više šta da kažu, ni urade! (video)
Alo 01.08.2020
„Ova borba ne traje jedan dan, ili jedan sat, ova će borba trajati dugo. Ja znam zbog čega je narod povređen, zato što je napadnuta Crkva, manje više mi sveštenici, mi smo prolazni, ali napadnuta je vera. I ja razumem narod“, poručio je episkop… »
Vladika Joanikije: Ova borba će trajati dugo /video/
Sputnik 01.08.2020
„Ova borba ne traje jedan dan, ili jedan sat, ova će borba trajati dugo. Ja znam zbog čega je narod povređen, zato što je napadnuta Crkva, manje više mi sveštenici, mi smo prolazni, ali napadnuta je vera. I ja razumem narod“, poručio je episkop… »
Vesti dana »

UŽIVO Protest u Novom Sadu: Građani krenuli do policije u Pap Pavla, blokirana raskrsnica kod Futoške pijace
Radio 021 pre 12 minutajoš 28 povezanih

Novi protesti širom Srbije: Hapšenja, optužbe i tenzije ispred policijskih stanica
Serbian News Media pre 26 minutajoš 59 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

Bivši šef diplomatije Slovačke: Putin ne odustaje od rata i promena bezbednosnog poretka u Evropi
Euronews pre 17 minutajoš 198 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih