Повезане вести

Ана Брнабић открила ко су кандидати за новог премијера и са ким би напредњаци у савез

Ана Брнабић открила ко су кандидати за новог премијера и са ким би напредњаци у савез

Политика 04.08.2020
Председник СНС Александар Вучић најозбиљније размишља о коалицији са Шапићем, наводи премијерка. Председница одлазеће Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је она један од кандидата за ту функцију и у новом мандату… »
Вучевић о новој влади и мандатару: Не размишљам о пресељењу у Београд

Вучевић о новој влади и мандатару: Не размишљам о пресељењу у Београд

РТВ 04.08.2020
БЕОГРАД - Милош Вучевић, први човек Новог Сада и потпреседник СНС, изјавио је да се на Председништву странке није причало о кадровским решенима, али да ће све бити познато у наредне три недеље. Вучевић је гостујући у вестима… »
Вучевић: Брнабић питајте о кандидатима за новог премијера

Вучевић: Брнабић питајте о кандидатима за новог премијера

Нова 04.08.2020
Потпредседник Српске напредне странке (СНС) и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да то што је био на састанцима о формирању нове владе Србије и што је давао изјаве о томе, "не алудира на било шта друго"… »
Вучевић: О кандидатима за новог премијера Србије питајте Ану Брнабић

Вучевић: О кандидатима за новог премијера Србије питајте Ану Брнабић

Бета 04.08.2020
Потпредседник Српске напредне странке (СНС) и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да то што је био на састанцима о формирању нове владе Србије и што је давао изјаве о томе, "не алудира на било шта друго"… »
Вучићеви кандидати за премијера: Ана Брнабић и Милош Вучевић

Вучићеви кандидати за премијера: Ана Брнабић и Милош Вучевић

Нова 04.08.2020
Ана Брнабић потврдила је да је у најужем кругу за премијера Србије, и како је открила у игри је још један напредњак, али није желела да каже ко. Како сазнаје Нова.рс. реч је о градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу, који од… »
Михајловић: Нисмо разговарали о новом премијеру

Нова 04.08.2020
Колико се сећам, на седници Председништва странке нисмо разговарали о новом премијеру, изјавила је потпредседница Владе Зорана Михајловић на питање новинара да прокоментарише изјаву премијерке Ане Брнабић да је она један од… »
У СНС-у "пата карта" Једни хоће СПС, други Шапића а трећи мањине - ево када ће бити позната коначна одлука ко ће у владу…

У СНС-у "пата карта" Једни хоће СПС, други Шапића а трећи мањине - ево када ће бити позната коначна одлука ко ће у владу…

Блиц 04.08.2020
Знатан број високих функционера Српске напредне странке, чланова Председништва, мисли да би требало формирати владу само са представницима мањина, а без Дачићевих социјалиста или СПАС-а Александра Шапића, незванично сазнаје… »
Лидер СПС одговорио Брнабић: Дачић за "Блиц": СПС је поуздан партнер СНС-у, одлука је на Вучићу

Лидер СПС одговорио Брнабић: Дачић за "Блиц": СПС је поуздан партнер СНС-у, одлука је на Вучићу

Блиц 04.08.2020
СПС је поуздан поуздан коалициони партнер СНС, каже лидер социјалста Ивица Дачић, и наводи да су социјалисти и напредњаци много тога остварили заједно, због чега сматра да у интересу Србије треба наставити заједнички рад. - А… »

Данас 04.08.2020
Колико се сећам, на седници Председништва странке нисмо разговарали о новом премијеру, изјавила је данас потпредседница Владе Зорана Михајловић на питање новинара да прокоментарише изјаву премијерке Ане Брнабић да је она један… »
Михајловић: Не знам ко су кандидати за премијера, нисмо близу Шапића

Михајловић: Не знам ко су кандидати за премијера, нисмо близу Шапића

РТС 04.08.2020
Потпредседница владе и функционерка Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је да не зна ко су кандидати за премијера нове владе, нити за министре, као и да јој се не чини да је СНС близу коалиције са Александром… »
Два кандидата за премијера, Брнабићева један од њих

Два кандидата за премијера, Брнабићева један од њих

РТВ 04.08.2020
БЕОГРАД - Постоје два кандидата за председника владе, а ја сам један од њих, изјавила је актуелна премијерка Ана Брнабић. "Знам и ко је други кандидат, али није на мени да кажем ко је", рекла је Брнабић на ТВ Пинк. "То је… »
Ана Брнабић један од кандидата за председника Владе

Ана Брнабић један од кандидата за председника Владе

РТК 04.08.2020
Постоје два кандидата за председника владе, а ја сам један од њих – изјавила је данас актуелна премијерка Ана Брнабић. Председник Србије Александар Вучић најозбиљније размишља о коалицији за формирање Владе Србије са… »
Ево о којој коалицији најозбиљније размишља Вучић

Ево о којој коалицији најозбиљније размишља Вучић

Вести онлине 04.08.2020
Председник Србије Александар Вучић најозбиљније размишља о коалицији за формирање Владе Србије са Александром Шапићем, изјавила је данас премијерка Србије Ана Брнабић. Када је у питању Александар Шапић, председник сматра… »
Зорана Михајловић: Нисмо близу коалиције са Шапићем

Зорана Михајловић: Нисмо близу коалиције са Шапићем

Нова 04.08.2020
Потпредседница владе и функционерка Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је данас да не зна ко су кандидати за премијера нове владе, нити за министре, као и да јој се не чини да је СНС близу коалиције са Александром… »
Дачић одговорио брнабићевој: СПС је поуздан партнер, Вучић одлучује о Влади

Дачић одговорио брнабићевој: СПС је поуздан партнер, Вучић одлучује о Влади

Вечерње новости 04.08.2020
СОСИЈАЛИСТИЧКА партија је поуздан коалициони партнер. Много тога доброг смо остварили заједно са СНС и сматрам да је у интересу Србије да наставимо рад. Али, одлука о томе је свакако на Александру Вучићу као победнику избора. То… »
Брнабић: Вучић размишља о коалицији са Шапићем, ја сам један од два кандидата за новог премијера

Брнабић: Вучић размишља о коалицији са Шапићем, ја сам један од два кандидата за новог премијера

Данас 04.08.2020
Премијерка Ана Брнабић рекла је да председник Александар Вучић најозбиљније размишља о уласку у коалицију са лидером Српског патриотског савеза (СПАС) Александром Шапићем и навела да је она један од два кандидата за премијера… »
Брнабић: У тешким смо временима, огромна одговорност на Вучићу! Он нагиње ка Шапићу! Ово су 2 кандидата за премијера

Брнабић: У тешким смо временима, огромна одговорност на Вучићу! Он нагиње ка Шапићу! Ово су 2 кандидата за премијера

Правда 04.08.2020
Налазимо се у комплексним, тешким временима, огромна је одговорност на Александру Вучићу... Зато се чека на нову владу, зато још није одлучио који су коалициони партнери, ко су људи који ће бити у влади, рекла је премијерка Ана… »
Брнабић: Два кандидата за премијера, ја сам један од њих

Глас Западне Србије 04.08.2020
Постоје два кандидата за председника владе, а ја сам један од њих, изјавила је данас актуелна премијерка Ана Брнабић. „Знам и ко је други кандидат, али није на мени да кажем ко је", рекла је Брнабић на ТВ Пинк. „То је кандидат… »
Брнабић: Вучић размишља о коалицији са Шапићем, два кандидата за премијера

Брнабић: Вучић размишља о коалицији са Шапићем, два кандидата за премијера

Н1 Инфо 04.08.2020
Премијерка Ана Брнабић рекла је да председник Александар Вучић најозбиљније размишља о уласку у коалицију са лидером Српског патриотског савеза (СПАС) Александром Шапићем и навела да је она један од два кандидата за премијера… »
Брнабић: Једна сам од два кандидата за премијера, други је феноменалан

Брнабић: Једна сам од два кандидата за премијера, други је феноменалан

Радио 021 04.08.2020
Председница Владе Ана Брнабић изјавила је данас да постоје два кандидата за будућег премијера, оба из Српске напредне странке (СНС), један је она, а зна и ко је други, али сматра да није на њој да му изговори име. "Иза тог… »

Нова 04.08.2020
Постоје два кандидата за председника владе, а ја сам један од њих, изјавила је данас актуелна премијерка Ана Брнабић. “Знам и ко је други кандидат, али није на мени да кажем ко је”, рекла је Брнабић. “То је кандидат из наше… »
"Ја сам један од два кандидата за премијера! Гласала сам за ову коалицију!"

"Ја сам један од два кандидата за премијера! Гласала сам за ову коалицију!"

Мондо 04.08.2020
Чланица Председништва СНС-а Ана Брнабић изнела је свој став о формирању нове владе! Чланица Председништва СНС-а Ана Брнабић изнела је свој став о формирању нове владе! Ана Брнабић је навела како је гласала на седници… »
"Најефикаснија влада" Брнабић: СНС да формира власт са мањинама

"Најефикаснија влада" Брнабић: СНС да формира власт са мањинама

Србија данас 04.08.2020
Функционери СНС састали су се крајем прошле недеље на састанку, на коме је, између осталог, било речи и о формирању нове владе. - Гласала сам за то да Српска напредна странка (СНС) формира сама власт са мањинама - каже… »
Информација право из врха власти: Два кандидата за премијера Србије

Информација право из врха власти: Два кандидата за премијера Србије

Србија данас 04.08.2020
"То је кандидат из наше странке, иза кога бих ја стала у сваком тренутку" Постоје два кандидата за председника владе, а ја сам један од њих, изјавила је данас актуелна премијерка Ана Брнабић. - Знам и ко је други кандидат, али… »
"Постоје два кандидата за председника владе, а ја сам један од њих": Брнабић зна и ко је други

"Постоје два кандидата за председника владе, а ја сам један од њих": Брнабић зна и ко је други

Телеграф 04.08.2020
- То је одлична, феноменална особа, којој бих ја у сваком тренутку пружила подршку и то сам рекла и председнику Вучићу - рекла је Брнабић. Постоје два кандидата за председника владе, а ја сам један од њих, изјавила је данас… »

Курир 04.08.2020
Нисам питала за себе хоћу ли бити у новој влади, то ми сад није важно... Шта год да буде ја ћу остати ту, уз Вучића, јер је то човек који је извукао моју земљу из кризе! Али, ево ексклузивна информација - два су кандидата за… »

Вести дана »