Povezane vesti
Greška Irana koja je SAD-u dala prednost u borbi za persijski zaliv: „Deveti veliki prorok“ pošao po zlu, potopili su svoje…
Pravda 06.08.2020
Iranska vojska greškom je potopila baržu koja je služila kao maketa za gađanje u vojnim vežbama. Barža, koja podseća na američki nosač aviona, napravljena je pre šest godina i prvobitno je bila namenjena za snimanje filma koji nikada nije ugledao… »
Zaigrali se: Iranci greškom potopili sopstveni lažni nosač aviona
Večernje novosti 06.08.2020
IRANSKA vojska greškom je potopila baržu koja je služila kao maketa za gađanje u vojnim vežbama. Barža, koja podseća na američki nosač aviona, napravljena je pre šest godina i prvobitno je bila namenjena za snimanje filma koji nikada nije ugledao… »
Vesti dana »
Rodrigez: Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli porastao na 589, povređeno 2.980
Euronews pre 3 satajoš 58 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni, očekuje se osveženje početkom jula
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 47 povezanih
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 5 minutajoš 18 povezanih
NIS podneo novi zahtev OFAC-u za posebnu licencu: Evo kada ističe prethodna specijalna dozvola
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih