Povezane vesti

Krvavi dečak je vikao "Ništa mu nisam uradio", a manijak je već počeo da bode devojčicu!

Krvavi dečak je vikao "Ništa mu nisam uradio", a manijak je već počeo da bode devojčicu!

Alo 18.08.2020
Dečak (11) je krvario i u šoku ponavljao "Ništa mu nisam uradio..." A manijak je tada već napao i počeo bosti curicu. "Mama, ja nisam ništa napravio, on me napao, bole me leđa!" - Neprekidno je ponavljao tu jednu rečenicu. Bio je ceo krvav, govori… »
Muškarac vikao "ovo je osveta" i odmah nakon toga naneo dečaku više od 50 uboda u telo!

Muškarac vikao "ovo je osveta" i odmah nakon toga naneo dečaku više od 50 uboda u telo!

Alo 18.08.2020
Dečak od šoka nije mnogo govorio. Dečak, kojeg je šrafcigerom po telu izbo D. Š. u mestu Darde kod Osijeka, zadobio je više od 50 uboda po telu. Nakon brutalnog napada D. Š. se odvezao biciklom. - Bila sam u prodavnici i nisam videla sam napad, ali… »
Dečaku zadao 50 uboda po telu, devojčicu izbo i razbio joj glavu: Jezivi detalji napada kod Osijeka

Dečaku zadao 50 uboda po telu, devojčicu izbo i razbio joj glavu: Jezivi detalji napada kod Osijeka

Telegraf 18.08.2020
* Dok je D. Š. šrafcigerom ubadao dete urlao je: "Ovo je osveta" * Okupljeni meštani umesto da pomognu detetu, snimali mobilnim telefonom krv. Dečak, kojeg je šrafcigerom po telu izbo D. Š. u mestu Darde kod Osijeka, zadobio je više od 50 uboda po… »

Vesti dana »