Повезане вести

Крвави дечак је викао "Ништа му нисам урадио", а манијак је већ почео да боде девојчицу!

Крвави дечак је викао "Ништа му нисам урадио", а манијак је већ почео да боде девојчицу!

Ало 18.08.2020
Дечак (11) је крварио и у шоку понављао "Ништа му нисам урадио..." А манијак је тада већ напао и почео бости цурицу. "Мама, ја нисам ништа направио, он ме напао, боле ме леђа!" - Непрекидно је понављао ту једну реченицу. Био је… »
Мушкарац викао "ово је освета" и одмах након тога нанео дечаку више од 50 убода у тело!

Мушкарац викао "ово је освета" и одмах након тога нанео дечаку више од 50 убода у тело!

Ало 18.08.2020
Дечак од шока није много говорио. Дечак, којег је шрафцигером по телу избо Д. Ш. у месту Дарде код Осијека, задобио је више од 50 убода по телу. Након бруталног напада Д. Ш. се одвезао бициклом. - Била сам у продавници и нисам… »
Дечаку задао 50 убода по телу, девојчицу избо и разбио јој главу: Језиви детаљи напада код Осијека

Дечаку задао 50 убода по телу, девојчицу избо и разбио јој главу: Језиви детаљи напада код Осијека

Телеграф 18.08.2020
* Док је Д. Ш. шрафцигером убадао дете урлао је: "Ово је освета" * Окупљени мештани уместо да помогну детету, снимали мобилним телефоном крв. Дечак, којег је шрафцигером по телу избо Д. Ш. у месту Дарде код Осијека, задобио је… »

Вести дана »