Povezane vesti
Krvavi dečak je vikao "Ništa mu nisam uradio", a manijak je već počeo da bode devojčicu!
Alo 18.08.2020
Dečak (11) je krvario i u šoku ponavljao "Ništa mu nisam uradio..." A manijak je tada već napao i počeo bosti curicu. "Mama, ja nisam ništa napravio, on me napao, bole me leđa!" - Neprekidno je ponavljao tu jednu rečenicu. Bio je ceo krvav, govori majka… »
Muškarac vikao "ovo je osveta" i odmah nakon toga naneo dečaku više od 50 uboda u telo!
Alo 18.08.2020
Dečak od šoka nije mnogo govorio. Dečak, kojeg je šrafcigerom po telu izbo D. Š. u mestu Darde kod Osijeka, zadobio je više od 50 uboda po telu. Nakon brutalnog napada D. Š. se odvezao biciklom. - Bila sam u prodavnici i nisam videla sam napad, ali sam… »
Dečaku zadao 50 uboda po telu, devojčicu izbo i razbio joj glavu: Jezivi detalji napada kod Osijeka
Telegraf 18.08.2020
* Dok je D. Š. šrafcigerom ubadao dete urlao je: "Ovo je osveta" * Okupljeni meštani umesto da pomognu detetu, snimali mobilnim telefonom krv. Dečak, kojeg je šrafcigerom po telu izbo D. Š. u mestu Darde kod Osijeka, zadobio je više od 50 uboda po telu… »
Vesti dana »
Dačić o požaru u Deliblatskoj pečari: Nije bilo ponude od EU za avion velike nosivosti jer ga nema
Beta pre 39 minutajoš 51 povezana
Biće otvoreni namenski računi, ministar Mali odgovara na sva pitanja građana! Ovo su novi detalji o novcu koji stiže u septembru (foto)
Blic pre 59 minutajoš 28 povezanih
Petrašinović (SNS): Izmenama Zakona o sprečavanju korupcije implementirane GRECO i ODIHR preporuke
Serbian News Media pre 59 minutajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 49 povezanih
Drama u Novom Sadu: Vatra progutala vozilo nasred puta, kulja crni dim
Mondo pre 59 minutajoš 22 povezane