Повезане вести
Недовић: Здрав могу све, тренер ми је рекао да ћу имати кључну улогу
Моззарт спорт 19.08.2020
“Имамо много оружја, посебно у нападу. Имамо сјајне плејмејкере који ће да креирају. Морамо сви да направимо искорак како бисмо испунили амбиције", рекао је српски кошаркаш. После сезона у Арманију, Немања Недовић сада види… »
Недовић спреман за нови изазов: Здрав могу све, обећана ми је кључна улога у тиму
Вечерње новости 19.08.2020
СРПСКИ кошаркаш Немања Недовић је једно од највећих, ако не и највеће појачање Панатинаикоса за наредну сезону. Сјајни бек је за "Јурохупс" говорио о циљевима за наредну сезону. Он је нагласио да се нада да ће великан из Атине… »
Вести дана »

Убиство у Београду: Тело на дечјем игралишту, ухапшен мушкарац са две пушке - прве слике и снимак
Курир пре 38 минутајош 9 повезаних

Мали: "Србија се држи добро у условима глобалних дешавања, добили смо похвале од ММФ-а"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

"Спремни смо да одговоримо": Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. Кбс да су грешком скренули
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Честитао сам орбану": Огласио се Вучић о сусрету Трампа и Путина у Будимпешти: Договорили смо и наш сусрет у наредних седам дана
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Оптужен Трампов бивши саветник: Џон Болтон се терети за пренос тајних података: Објавио књигу о раду у Белој кући
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане