Povezane vesti
Matija bećković: Glasačkim listićima se mogu odbraniti svetinje i svetinja Crne Gore
Večernje novosti 20.08.2020
VIŠE puta sam na temu Crne Gore rekao šta sam imao da kažem. Sad bi imalo smisla reći nešto što će razumeti Amerikanci, a ne moji rođaci. U njinu Crnu Goru, u koju su mi zabranili ulazak, nisam nikad ni ulazio, a iz moje Crne Gore nisam nikad ni odlazio… »
Matija Bećković: Vreme je da se menja vlast u CG
Vesti online 20.08.2020
„Više puta sam na temu Crne Gore rekao šta sam imao da kažem. Sad bi imalo smisla reći nešto što će razumeti Amerikanci, a ne moji rođaci“, izjavio je Matija Bećković. Trčanje počasnog kruga Duhovni aparthejd. – U njinu Crnu Goru, u koju su mi zabranili… »
Vesti dana »

„Uhapsite Krička“: Studentkinja Nikolina se u suzama obraća policajkama koje prave živi zid ispred zgrade JZO VIDEO
Nova pre 53 minutajoš 36 povezanih

(Video): Tramp priča, Đorđa Meloni se smeje, a onda skreće pogled i koluta očima: Kamere zabeležile šok trenutak iz Bele kuće
Blic pre 13 minutajoš 126 povezanih

Ovo je datum kada hladni front stiže u Srbiju: Temperatura pada za 10 stepeni, prete i grmljavinske oluje
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih

(Foto) otkrivena plantaža marihuane usred bora: Policija upala kod muškarca (33) u stan, pa ostala u šoku: Evo šta mu je sve nađeno
Blic pre 23 minutajoš 15 povezanih