Povezane vesti
Uvek je pazio, uzeo je moj motor jer je bio u boljem stanju: Potresna ispovest Davora Čankovića, čiji je brat Saša stradao sa…
Večernje novosti 21.08.2020
MOJ brat je 30 godina vozio motor i bio je izuzetno pouzdan motorista. U ovim godinama, u kojim je on bio, lagana vožnja motorom je za nas pravi užitak. Uvek je pazio, a naročito kada je vozio svoje dete. Tada se dvostruko više vodi računa na putu. A sa… »
Majka još nije svesna tragedije: Otac i ćerka planirali da započnu novi život u Kanadi, poginuli pri povratku iz ambasade
Večernje novosti 20.08.2020
Svi su je voleli. Planirala sam da sa Marijom i još jednim nadarenim dečkom organizujem predstavu ne za decu, već za odraslu publiku. O tome smo pričale za vreme vanrednog stanja. Tada mi je rekla i da tata treba da dobije vizu za Kanadu, da prvo odu on… »
Vesti dana »

Ponovo prekid finala zbog kiše,Topić čeka rasplet za medalju, treći pokušaj neuspešan
RTV pre 18 minutajoš 18 povezanih

Bravo, momci! Naši basketaši su u polufinalu Svetskog prvenstva! Sledi okršaj sa Hrvatskom! Evo kada je borba za finale!
Kurir pre 42 minutajoš 25 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Tramp preti Avganistanu sankcijama ako talibani ne vrate Americi vazduhoplovnu bazu Bagram
Danas pre 5 satijoš 16 povezanih