Povezane vesti
Albanski komentator u dilemi, da li navijati za Zvezdu ili Tiranu?
Sportske.net 21.08.2020
Njegova ljubav prema Crvenoj zvezdi počela je znatno pre tragičnih događaja na ovim prostorima tokom devedesetih. Utakmica između Tirane i Crvene zvezde privlači sve veću pažnju javnosti i u Srbiji i u Albaniji, a zanimljiv uvod u duel koji je na… »
Čuveni albanski sportski komentator veliki fan zvezde: Neće mi biti lako da odlučim za koga ću navijati
Večernje novosti 21.08.2020
NEĆE mi biti lako da odlučim za koga ću navijati. Veliki sam navijač Crvene zvezde, ali sada neće biti jednostavna odluka. Trenutno niko ne priča o utakmci protiv Zvezde, jer se još slavi velika pobeda protiv Dinama u Tbilisiju. Vatreni navijači FK… »
Vesti dana »

Izabran gradonačelnik Zaječara i predsednik Skupštine grada, sednicu obeležili incidenti
RTS pre 34 minutajoš 27 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 1 satjoš 63 povezane

Napadnuta flotila grete tunberg, dronovi pogodili 11 brodova! Aktivisti nose pomoć za Gazu i optužuju Izrael: "Koriste eksplozive i hemijske agense" prvi snimci
Kurir pre 7 satijoš 6 povezanih

Kiša u četvrtak očekuje ove delove Srbije: Otkrivamo kada stiže zahlađenje, uz olujne udare košave
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih