Povezane vesti
Drama u derbiju: Francuski reprezentativac ostao bez svesti tokom utakmice (video)
Večernje novosti 21.08.2020
FRANCUSKI reprezentativac Bafetimbi Gomis je odigrao svega 13 minuta u derbiju pre nego je licem završio na travi. Članu Al Hilala je tokom duela protiv Al Ahlija pozlilo. Nalazio se na ivici peterca gde je pao na kolena, a potom pokušavao da se zadrži… »
Horor scena na derbiju! Čuveni golgeter je odjednom pao na kolena, a onda su mu se oči prevrnule... /uznemirujući video/
Sportal blic 21.08.2020
Bafetimbi Gomis je, kako sam kaže, sada dobro iako se činilo da je bliži smrti nego životu tokom velikog derbija u borbi za titulu u Saudijskoj Arabiji. Ovaj francuski reprezentativac, sada član El-Hilala, odigrao je samo 13 minuta važnog meča sa El… »
Vesti dana »

Tramp potpisao izvršnu naredbu o novim carinama koje stupaju na snagu sledeće nedelje
RTV pre 26 minutajoš 9 povezanih

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 7 satijoš 13 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 7 satijoš 9 povezanih

Danas sunčano, padavine se ne očekuju: Maksimalna temperatura do 32 stepena
N1 Info pre 30 minutajoš 1 povezana

Relativno mirna noć u Beogradu Hitna pomoć na javnim mestima, intervenisala uglavnom zbog pijanaca
Alo pre 30 minutajoš 4 povezane