Повезане вести

Грета Тунберг поново у школи после годину дана одсуства

Нова 25.08.2020
Млада активисткиња Грета Тунберг објавила је да се враћа у школу после годину дана одсуства током којег се посветила питањима климе широм света. “Моја година одсуства је завршена, тако се добро осећам што сам поново у школи”… »

Н1 Инфо 25.08.2020
Млада активисткиња Грета Тунберг објавила је да се враћа у школу после годину дана одсуства током којег се посветила питањима климе широм света. "Моја година одсуства је завршена, тако се добро осећам што сам поново у школи"… »

Данас 25.08.2020
Млада активисткиња Грета Тунберг објавила је данас да се враћа у школу после годину дана одсуства током којег се посветила питањима климе широм света. „Моја година одсуства је завршена, тако се добро осећам што сам поново у… »
Повратак у школу: Грета Тунберг завршила једногодишњу паузу, Меркел преузима борбу против климатских промена

Повратак у школу: Грета Тунберг завршила једногодишњу паузу, Меркел преузима борбу против климатских промена

Блиц 24.08.2020
Шведска климатска активисткиња Грета Тунберг објавила је данас да се вратила у школу после годину дана паузе. Тунберг је на Фејсбуку поручила да је њена година паузе готова и да је сјајан осећај бити поново у школи. Тунберг је… »

Вести дана »