Povezane vesti
Greta Tunberg ponovo u školi posle godinu dana odsustva
Nova 25.08.2020
Mlada aktivistkinja Greta Tunberg objavila je da se vraća u školu posle godinu dana odsustva tokom kojeg se posvetila pitanjima klime širom sveta. “Moja godina odsustva je završena, tako se dobro osećam što sam ponovo u školi”, napisala je… »
N1 Info 25.08.2020
Mlada aktivistkinja Greta Tunberg objavila je da se vraća u školu posle godinu dana odsustva tokom kojeg se posvetila pitanjima klime širom sveta. "Moja godina odsustva je završena, tako se dobro osećam što sam ponovo u školi", napisala je… »
Danas 25.08.2020
Mlada aktivistkinja Greta Tunberg objavila je danas da se vraća u školu posle godinu dana odsustva tokom kojeg se posvetila pitanjima klime širom sveta. „Moja godina odsustva je završena, tako se dobro osećam što sam ponovo u školi“, napisala… »
Povratak u školu: Greta Tunberg završila jednogodišnju pauzu, Merkel preuzima borbu protiv klimatskih promena
Blic 24.08.2020
Švedska klimatska aktivistkinja Greta Tunberg objavila je danas da se vratila u školu posle godinu dana pauze. Tunberg je na Fejsbuku poručila da je njena godina pauze gotova i da je sjajan osećaj biti ponovo u školi. Tunberg je u junu 2019. godine… »
Vesti dana »
Niški studenti se pridružili kolegama: Blokirana zgrada Univerziteta (VIDEO)
Danas pre 38 minutajoš 33 povezane
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 3 satajoš 44 povezane
U toku blokada raskrsnice kod Beograda na vodi; Ima manjih incidenata (VIDEO)
Insajder pre 13 minutajoš 17 povezanih
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih
Bomba Zubairua zapečatila sudbinu Nišlija (foto, video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 19 povezanih