Povezane vesti
Doktorka Grujičić otkriva kako je dobila koronu: Bilo je puno ljudi i nije se poštovala distanca!
Pravda 26.08.2020
Preživela sam koronu, ali srećom - izbegla sam težak oblik ove bolesti! Treba mi još nekoliko dana da se skroz oporavim i onda se vraćam na posao. Sada se osećam dobro i hvala Bogu nemam nikakve posledice, kaže neurohirurg i direktorka Instituta za… »
Zarazila sam se na sahrani Ispovest doktorke Grujičić o borbi sa koronom - ovo je najbitnije što morate da uradite
Večernje novosti 26.08.2020
PREŽIVELA sam koronu, ali srećom - izbegla sam težak oblik ove bolesti! Treba mi još nekoliko dana da se skroz oporavim i onda se vraćam na posao. Sada se osećam dobro i hvala Bogu nemam nikakve posledice! Ovako priča naš eminentni neurohirurg i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
„Pustite naše patriote ICE-a da rade svoj posao“: Tramp nakon što su federalni agenti ubili muškarca u Mineapolisu, na licu mesta „haotično i opasno“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Anastasija Ražnatović puca od ponosa: Nakon Gudeljevog meča se oglasila i pokazala kolika mu je podrška
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Taki se hitno oglasio nakon Asminovih pretnji, Majin otac prozvao Durdžića: "On je odlepio, osuđen je na nju"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana