Povezane vesti
Gagi Đogani izlaskom iz "Zadruge" potražio lekarsku pomoć: Situacija nije kako treba!
Alo 26.08.2020
Najviše pati zbog Anabele i Lune! priznao je da je nakon "Zadruge 3" počeo da posećuje psihijatra, kako bi se lakše suočio sa određenim problemima. - Ostale su mi još jedno dve, tri seanse. Pomogao mi je dosta psihijatar, ali i vreme čini svoje - rekao… »
Gagi Đogani ide kod psihijatra, a odnos Anabele i Lune ga pogađa: Situacija nije kako treba...
Telegraf 26.08.2020
- Par puta sam joj i prišao i rekao da je nasrnula na nešto što nije trebalo da uradi - rekao je Gagi za bivšu ženu. Bivši rijaliti učesnik Gagi Đogani nakon Zadruge odlazi redovno na seanse kod psihijatra, što mu je dosta pomoglo. - Ostale su mi još… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 19 minutajoš 1 povezana

Pala litvanska vlada: Premijer Gintautas Paluckas podneo ostavku
Telegraf pre 19 minutajoš 3 povezane

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana

"Uznemirava što je sramotni čin ispraćen ovacijama građana": Državna sekretarka MSP reagovala na scene pred Tompsonov koncert: "Očekujemo da nadležni u Hrvatskoj ovo osude i sankcionišu"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 2 satajoš 3 povezane