Povezane vesti
Gagi Đogani izlaskom iz "Zadruge" potražio lekarsku pomoć: Situacija nije kako treba!
Alo 26.08.2020
Najviše pati zbog Anabele i Lune! priznao je da je nakon "Zadruge 3" počeo da posećuje psihijatra, kako bi se lakše suočio sa određenim problemima. - Ostale su mi još jedno dve, tri seanse. Pomogao mi je dosta psihijatar, ali i vreme čini svoje - rekao… »
Gagi Đogani ide kod psihijatra, a odnos Anabele i Lune ga pogađa: Situacija nije kako treba...
Telegraf 26.08.2020
- Par puta sam joj i prišao i rekao da je nasrnula na nešto što nije trebalo da uradi - rekao je Gagi za bivšu ženu. Bivši rijaliti učesnik Gagi Đogani nakon Zadruge odlazi redovno na seanse kod psihijatra, što mu je dosta pomoglo. - Ostale su mi još… »
Vesti dana »

(Mape) pašće više od 20 litara kiše za kratko vreme! Stiže nevreme koje donosi rizik od opasnih posledica: Ovde će biti najjači udar, temperatura drastično pada
Blic pre 15 minutajoš 16 povezanih

Kad je Bogdanović ušetao u svlačionicu, sve je postalo jasno: Srbija strepi, kapiten čeka dijagnozu
Mondo pre 9 minutajoš 15 povezanih

Pitali smo ChatGPT za ishod meča Letonija - Srbija na Eurobasketu: Ovaj odgovor posle svega zanima mnoge!
Telegraf pre 19 minutajoš 9 povezanih

Na današnji dan: Ubijen Sava Šumanović, umrli Kleopatra i Gorbačov
Radio 021 pre 1 satjoš 2 povezane