Повезане вести
Гаги Ђогани изласком из "Задруге" потражио лекарску помоћ: Ситуација није како треба!
Ало 26.08.2020
Највише пати због Анабеле и Луне! признао је да је након "Задруге 3" почео да посећује психијатра, како би се лакше суочио са одређеним проблемима. - Остале су ми још једно две, три сеансе. Помогао ми је доста психијатар, али и… »
Гаги Ђогани иде код психијатра, а однос Анабеле и Луне га погађа: Ситуација није како треба...
Телеграф 26.08.2020
- Пар пута сам јој и пришао и рекао да је насрнула на нешто што није требало да уради - рекао је Гаги за бившу жену. Бивши ријалити учесник Гаги Ђогани након Задруге одлази редовно на сеансе код психијатра, што му је доста… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Дњепар под руским ударом - погођена стамбена зграда; Москва демантује оптужбе из Талина о нарушавању ваздушног простора
РТВ пре 0 минутајош 12 повезаних

Војна парада, све детаљно: Застава од 300 метара, 10.000 војника, специјалан програм борбених авиона: Ево када све почиње и шта је од улица затворено
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних

Измене у саобраћају због одржавања војне параде “Снага јединства 2025”
Политика пре 20 минутајош 7 повезаних

На данашњи дан: Магелан кренуо на пут око света, умро Симон Визентал, рођена Софија Лорен
Радио 021 пре 50 минутајош 3 повезане