Povezane vesti
Gagi Đogani izlaskom iz "Zadruge" potražio lekarsku pomoć: Situacija nije kako treba!
Alo 26.08.2020
Najviše pati zbog Anabele i Lune! priznao je da je nakon "Zadruge 3" počeo da posećuje psihijatra, kako bi se lakše suočio sa određenim problemima. - Ostale su mi još jedno dve, tri seanse. Pomogao mi je dosta psihijatar, ali i vreme čini svoje -… »
Gagi Đogani ide kod psihijatra, a odnos Anabele i Lune ga pogađa: Situacija nije kako treba...
Telegraf 26.08.2020
- Par puta sam joj i prišao i rekao da je nasrnula na nešto što nije trebalo da uradi - rekao je Gagi za bivšu ženu. Bivši rijaliti učesnik Gagi Đogani nakon Zadruge odlazi redovno na seanse kod psihijatra, što mu je dosta pomoglo. - Ostale su mi… »
Vesti dana »
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 7 satijoš 1 povezana