Povezane vesti

Vremenska prognoza - 1. septembar

RTS 31.08.2020
Stiglo je najavljeno osveženje i pad temperature. Do kraja dana promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Popodne razvedravanje. Temperatura od 24 do 32 stepena. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne… »

Posle najtoplijeg dana u 2020. godini, sutra hladnije za 10-15 stepeni, lekari upozoravaju da to može da bude šok za…

Blic 31.08.2020
Posle tropskih temperatura koje su dostizale i 37. podeok, te 30. avgusta koji će ostati zapisan kao najtopliji dan u 2020. godini, stiže nam kratkotrajno, ali značajno osveženje. Živa u termometru će se u nekim predelima spustiti za čak 10-15… »

Još jedan topao dan pred nama Danas sunčano, ali uveče i u toku noći stiže naoblačenje

Press 31.08.2020
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i u većem delu zemlje veoma toplo. foto:blic U severnim i zapadnim krajevima malo svežije, uz postepeno naoblačenje u večernjima satima, a u toku noći ka utorku mestimično sa kišom, pljuskovima i… »

Još danas sunčano i vrelo, uveče promena vremena

RTS 31.08.2020
Sunčano i vrelo, na jugu i istoku do 37 stepeni. Na zapadu svežije, uveče kiša i pljuskovi. U Beogradu do 31 stepen. Posle najtoplijeg dana od početka godine, i danas na jugu i istoku, još jedan sličan, sunčan i vreo dan. Na zapadu i severu… »

Sutra promenljivo oblačno i svežije sa pljuskovima, posle podne razvedravanje

Novi magazin 31.08.2020
U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a posle podne na severozapadu, uveče i noću i u ostalim krajevima doći će do razvedravanja, saopštio je Republički… »

Još jedan topao dan pred nama: Danas sunčano, ali uveče i u toku noći stiže naoblačenje

Blic 31.08.2020
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i u većem delu zemlje veoma toplo. U severnim i zapadnim krajevima malo svežije, uz postepeno naoblačenje u večernjima satima, a u toku noći ka utorku mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar… »

Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje

Nova 31.08.2020
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i u većem delu zemlje veoma toplo. U severnim i zapadnim krajevima malo svežije, uz postepeno naoblačenje u večernjima satima, a u toku noći ka utorku mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar… »

Stiže osveženje

B92 31.08.2020
Beograd -- U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i u većem delu zemlje veoma toplo. U severnim i zapadnim krajevima malo svežije, uz postepeno naoblačenje u večernjima satima, a u toku noći ka utorku mestimično sa kišom, pljuskovima i… »

Još danas bez kišobrana: Toplo i pretežno sunčano, oblaci se navlače tokom noći a onda sledi šok

Mondo 31.08.2020
Pretežno sunčano, uveče i u toku noći naoblačenje. Pretežno sunčano, uveče i u toku noći naoblačenje U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i iznad većeg dela zemlje veoma toplo.U severnim i zapadnim krajevima malo svežije, uz postepeno… »

Vreme danas: Sunčano i toplo, sutra kiša i pljuskovi

Sputnik 31.08.2020
Vremenska prognoza za ponedeljak, 31. avgust. U Srbiji pretežno sunčano, sa maksimalnom temperaturom do 37 stepeni, a sutra stiže osveženje. Vreme u Srbiji Pretežno sunčano i iznad većeg dela zemlje veoma toplo. U severnim i zapadnim krajevima malo… »

Vesti dana »