Povezane vesti
"Pozivamo sve da dođu u što većem broju, zajedno protiv okupatorsko nacionalističke vlasti"
Alo 03.09.2020
Da li će policija reagovati u ovom slučaju, kao u drugim sličnim, ostaje da se vidi. Saradnica odlazećeg vojnog ministra Crne Gore Predraga Boškovića, Alma Ljuljanaj Jovićević, koja obavlja posao čelnika Direktorata za materijalne resurse u Ministarstvu… »
Skandalozno! Zaposlena u Ministarstvu odbrane CG poziva na pobunu: Priviđaju joj se okupatori i nacionalisti
Večernje novosti 03.09.2020
SARADNICA odlazećeg vojnog ministra Crne Gore Predraga Boškovića, Alma Ljuljanaj Jovićević, koja obavlja posao čelnika Direktorata za materijalne resurse u Ministarstvu odbrane, pozvala je na svom Fejsbuk profilu građane “na bunt”. - Pozivamo sve gradove… »
Vesti dana »

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 3 satajoš 34 povezane

Oglasio se Virtus povodom incidenta u režiji Vildoze i supruge
Sport klub pre 20 minutajoš 44 povezane

Marija Vasić za Danas: Mi smo bili savršen uzorak, uhapšeni smo jer se vlast plaši zajedničkog delovanja studenata i opozicije
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih

Od sledeće nedelje ova pojava praviće problem! Oglasio se RHMZ: Nakon toplih dana, ponovo preokret
Telegraf pre 5 satijoš 33 povezane