Povezane vesti
Vučić će pre ostaviti glavu nego Srbiju: Vulin - Šiptarima obećan papir sa zahtevom za priznanje Kosova, pritisak na…
Večernje novosti 03.09.2020
NISAM učesnik pregovora u Vašingtonu ali jasno mi je da je Šiptarima obećan papir sa zahtevom za priznanje Kosova. Znam koliki je u ovom trenutku pritisak na Vučića, i znam koliko će sada biti teški naredni sati, ali i znam da vrhovni komandant Vojske… »
Vulin u poseti Rusiji na poziv Sergeja Šojgua
RTS 03.09.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin boraviće u poseti Ruskoj Federaciji od danas do 5. septembra, na poziv ministra odbrane Ruske Federacije generala armije Sergeja Šojgua. Aleksandar Vulin će, kao počasni gost, prisustvovati zajedničkom zasedanju… »
Vesti dana »
Brnabić za RTS: Ne očekujem da će Vladi biti izglasano nepoverenje, poslanici SNS-a stvoriće uslove za raspravu
RTS pre 3 minutajoš 56 povezanih
Štrajk grčkih carinika završen, ali gužve ostaju: Koliko je čekanje na graničnim prelazima i kada krenuti na put
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane
Prognoza: Promenljivo vreme danas, od srede povratak tropskih vrućina
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 37 povezanih
Zbog niskog vodostaja obustavljeno navodnjavanje na pojedinim deonicama kanalske mreže DTD
Ozon pre 4 satijoš 5 povezanih
Uhapšena žena iz Kragujevca: Osumnjičena da je firmu oštetila za 36 miliona dinara
Euronews pre 33 minutajoš 24 povezane