Povezane vesti
Moramo da povučemo priznanje Kosova! Nebojša Medojević: To je bila najveća bruka Crne Gore!
Pravda 04.09.2020
Stav Demokratskog fronta je jasan i koliko mi budemo mogli da utičemo, poništićemo priznanje Kosova, rekao je Nebojša Medojević. - Sada imamo širu koaliciju i ne mogu da kažem u ime svih. Ali, što se tiče DF-a i PzP iako sam ja predstavnik prozapadne… »
Moramo da povučemo priznanje Kosova! Nebojša Medojević: To je bila najveća bruka Crne Gore!
Večernje novosti 03.09.2020
STAV Demokratskog fronta je jasan i koliko mi budemo mogli da utičemo, poništićemo priznanje Kosova - rekao je Nebojša Medojević. - Sada imamo širu koaliciju i ne mogu da kažem u ime svih. Ali, što se tiče DF-a i PzP iako sam ja predstavnik prozapadne… »
Vesti dana »
Detalji saobraćajne nezgode u Železniku: Tri osobe teže povređene, a jedna lakše
Nova pre 31 minutajoš 28 povezanih
RHMZ objavio upozorenje na olujni vetar, u Banatu na snazi narandžasti meteoalarm
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih
"Čekam da podignu optužnicu protiv mene" Vučić na Blic TV o Generalštabu: "Preuzimam svu odgovornost, to je bila moja ideja"
Blic pre 17 minutajoš 26 povezanih
Kamiondžije iz Srbije, BiH, Crne Gore i Severne Makedonije u podne blokiraju granice sa zemljama EU
RTV pre 47 minutajoš 13 povezanih