Povezane vesti
Američka profesorka lagala da je Afroamerikanka: Ja sam bela Jevrejka iz Kanzas Sitija
Večernje novosti 04.09.2020
AMERIČKA profesorka Džesika Krug čiji se rad fokusira na Afriku i afričku dijasporu priznala je danas je da je lagala da je Afroamerikanka. Džesika Krug, vanredna profesorka na Univerzitetu Džordž Vašington (GVU), priznala je da je u stvari bela Jevrejka… »
Profesorka se godinama pretvarala da je Crnkinja: Konačno više nije mogla da laže, univerzitet pokrenuo istragu! (video)
Kurir 04.09.2020
Profesorka afričkih i latinoameričkih studija koja se predstavila kao Crnkinja otkrila je da laže. Džesika A. Krug, vanredna profesorka na Univerzitetu Džordž Vašington, opširno je pisala o Africi, Latinskoj Americi, dijaspori i identitetu, sve dok je… »
Vesti dana »

Ovog čoveka mrzi ceo Njujork: Napravio najveći skandal US Opena, odmah ga izbacili
Mondo pre 28 minutajoš 30 povezanih

Đoković: Još uvek imam želju da se borim, moram biti zahvalan na sjajnoj karijeri
RTS pre 2 satajoš 34 povezane

Uživo kiša dronova se sručila na Sumi Masovni napad ruske vojske usred noći, zapaljene stambene zgrade
Alo pre 28 minutajoš 12 povezanih

Američki vojnici Nacionalne garde u Vašingtonu počinju da nose oružje
Politika pre 3 minutajoš 9 povezanih

Leto ipak nije gotovo: Meteorolozi najavljuju +40 stepeni u Srbiji – evo kad tačno
Nova pre 8 minutajoš 10 povezanih