Повезане вести

Овако је говорио покојни Дамњановић: Баскет ми је у крви, на улици сам научио све

Овако је говорио покојни Дамњановић: Баскет ми је у крви, на улици сам научио све

Вечерње новости 05.09.2020
СРПСКИ спорт потресла је вест да је у 35. години изненада преминуо Дарко Дамњановић, истинска баскеташка легенда. Док свет баскета тугује, подсетимо се мало карактера и стила прерано преминулог спортисте. Дарко Дамњановић је… »
Трагедија за српски спорт: Преминуо репрезентативац Србије у 35. години

Трагедија за српски спорт: Преминуо репрезентативац Србије у 35. години

Вечерње новости 05.09.2020
Баскеташки свет тугује данас. Репрезентативац Србије и кошаркаш Риверса Дарко Дамњановић изненада је преминуо у 35. години, објавио је његов клуб. Дамњановић је један од играча који су популаризовали баскет 3кс3, а играо је у… »
Ужасна трагедија за српски Спорт, преминуо чувени баскеташ (35): Вест објављена усред ТВ преноса, коментатор једва изустио…

Ужасна трагедија за српски Спорт, преминуо чувени баскеташ (35): Вест објављена усред ТВ преноса, коментатор једва изустио…

Спортал блиц 05.09.2020
Човек који је оставио велики траг у једном од нових спортова, 3КС3 баскету, Дарко Дамњановић преминуо је у 35. години. Дамњановић је био и те како познат на баскеташким теренима широм Србије, када је овај спорт постао планетарни… »

Вести дана »