Povezane vesti
Srpska doktorka dva puta preležala koronu: "Prvi put sam se zarazila za Vaskrs kada i cela moja porodica, a u junu sam već…
Blic 06.09.2020
Mnogo se poslednjih nedelja u svetskoj javnosti pričalo kako je sve veći broj slučajeva ljudi koji su se dva puta zarazili korona virusom. Ovakvih primera, potvrdili su članovi Kriznog štaba bilo je i u Srbiji, a jedan od njih je bila i jedna naša… »
Ispovest doktorke koja je dva puta imala koronu: Majka mi je umrla od korone, a mene je prvi put slomilo na Vaskrs (video)
Večernje novosti 06.09.2020
PLANIRALI smo da u sredu skinemo pacijentkinju (70) sa respiratora jer su parametri u ponedeljak pokazivali da joj se pluća oporavljaju i da je posle tri nedelje na aparatu i sedam u bolnici, počela da izlazi iz krize. Kada smo se okupili oko njenog… »
Vesti dana »

Nikolina Sinđelić na protestu: Nijedna sila ne može da nas slomi, jer stojimo iza istine
Serbian News Media pre 34 minutajoš 46 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Dolazak nevremena sa obilnim padavinama i nepogodama na jugozapadu
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 30 povezanih

Poznato vreme i mesto sahrana Mihaila Vukobratovića: Pre 2 meseca zadobio teške povrede, preminuo u bolnici
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih