Povezane vesti
Pred sam početak "Zadruge 4" oglasila se velika šefica Milica Mitrović: Njene reči skamenile su mnoge!
Alo 06.09.2020
I ona je uzbuđena! kako je popularno zovu Velika šefica, se oglasila na svom Instagram profilu, kako bi objavila svim svojim pratiocima i fanovima "Zadruge", pred sam početak četvrte sezone da i ona stiže u Šimanovce. Milica je objavila video u kom… »
Pogledajte kako sada izgleda velelepno imanje u Šimanovcima! (foto)
Alo 06.09.2020
Ukućani će uživati narednih 10 meseci! Došao je i taj dan. Večeras od 21h, zvanično počinje četvrta sezona rijalitija "Zadruga". Svi učesnici su u karantinu, nestrpljivo očekuju sam početak rijalitija kada će se useliti na velelpno imanje u… »
Pogledajte kako izgleda luksuzno zdanje u Šimanovcima pred ulazak zadrugara: Dušica Jakovljević snimcima sve oduševila!
Alo 06.09.2020
Sve je spremno! Sa nekoliko sati počinje spektakl koji su ljubitelji rijalitija dugo čekali. Večeras startuje četvrta sezona "Zadruge", a voditeljka je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije sa uređenog zdanja u Šimanovcima. View this… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 50 minutajoš 49 povezanih

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih

Sednica Vlade Srbije biće održana danas, prisustvovaće i predsednik Vučić
RTV pre 1 satjoš 87 povezanih

„Vreme“ saznaje: Objekat u kome je u požaru stradala 51 osoba više ličio na šupu nego na diskoteku
Vreme pre 55 minutajoš 71 povezana

Mickoski u Kočanima zbog nesreće u diskoteci, odložio put u Podgoricu
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana