Повезане вести

"Катастрофа! Добро сте ме питали - зато што је Србин!" Чикица је био случајни пролазник, а сада је интернет хит због…

"Катастрофа! Добро сте ме питали - зато што је Србин!" Чикица је био случајни пролазник, а сада је интернет хит због…

Спортал блиц 07.09.2020
Као и у целом свету, и у Србији су мишљења подељена о дисквалификацији Новака Ђоковића са УС опена. Српски ас је случајно због чега је избачен са турнира, а ми смо изашли на улице Београда како бисмо чули глас јавности. Има… »
Бекер: Одлука је исправна, ово је најтежи моменат у Новаком животу

Бекер: Одлука је исправна, ово је најтежи моменат у Новаком животу

Дневник 07.09.2020
Борис Бекер, бивши тренер Новака Ђоковић био је потпуно изненађен догађајем на УС опену, али и истакао да је одлука судија исправна. Српски ас је, према речима Бекера, доживео најтежи ударац у каријери. "Шокиран сам, као и сви… »
Мекинро: Ђоковић ће до краја каријере бити „лош момак”

Мекинро: Ђоковић ће до краја каријере бити „лош момак”

Политика 07.09.2020
ЊУЈОРК – Легендарни амерички тенисер Џон Мекинро сматра да ће Новак Ђоковић после дисквалификације са Ју-Ес Опена, након што је лоптицом погодио линијског судију, до краја каријере остати „лош момак”. Мекинро је први човек у… »
Јелена упутила подршку Новаку

Јелена упутила подршку Новаку

Нова 07.09.2020
Јелена Ђоковић, супруга Новака Ђоковића, пружила му је подршку после дисквалификације са УС Опена. Најбољи тенисер света је ускраћен за наставак такмичења на северноамеричком Гренд слем турниру одлуком организатора. Тако је… »
"Одлуку сам већ знао, али сам пустио Новака да изнесе: Одбрану!" Овако је судија који је дисквалификовао Ђоковића описао…

"Одлуку сам већ знао, али сам пустио Новака да изнесе: Одбрану!" Овако је судија који је дисквалификовао Ђоковића описао…

Спортал блиц 07.09.2020
Новак Ђоковић је дисквалификован са УС Опена одлуком главног судије турнира, који је после скандала који је обележио овај гренд слем објаснио како је текао разговор њега и најбољег тенисера света. Након што је, незадовољан… »
Бесан Новак је најјачи Новак: Можда су Федерер и Надал славили, али "српски инат" стиже на Ролан Гарос!

Бесан Новак је најјачи Новак: Можда су Федерер и Надал славили, али "српски инат" стиже на Ролан Гарос!

Мондо 07.09.2020
Једва чекамо да почне... Једва чекамо да почне... Новак Ђоковић је био апсолутни фаворит на УС Опену и вероватно би дошао до 18. гренд слема у каријери да није дисквалификован - и то својом грешком. Погодио је судију лоптицом, а… »
Како је Федереру и другим тенисерима пролазило неопрезно испуцавање лоптице а Новак је завршио са дисквалификацијом

Како је Федереру и другим тенисерима пролазило неопрезно испуцавање лоптице а Новак је завршио са дисквалификацијом

Ноизз 07.09.2020
Вест дана широм планете је дисквалификација најбољег тенисера света са УС опена, након што је случајно погоди линијског судију лоптом у главу. Правила кажу да намерно или несмотрено ударање лоптице мора да се казни, али се ово… »
"Е,: сад ће бити интересантно!" Џон Мекинро: Новак Ђоковић ће до краја каријере бити сматран лошим момком!

"Е,: сад ће бити интересантно!" Џон Мекинро: Новак Ђоковић ће до краја каријере бити сматран лошим момком!

Спортал блиц 07.09.2020
Новак Ђоковић је дисквалификован са УС Опена 2020. због погађања линијског судије лоптицом, а човек који је и сам избачен са гренд слема, легендарни амерички тенисер Џон Мекинро, има занимљив поглед на ову ситуаицју… »
УС Опен: Новак Ђоковић дисквалификован након што је лоптицом ударио линијског судију

УС Опен: Новак Ђоковић дисквалификован након што је лоптицом ударио линијског судију

Данас 07.09.2020
Први рекет света Новак Ђоковић дисквалификован је са турнира УС Опен у четвртој рунди због тога што је случајно ударио линијског судију лоптицом. Тридесеттрогодишњи Ђоковић био је фрустриран након губитка сета против шпанског… »
Новаков пут до пакла – шта се све догодило?

Новаков пут до пакла – шта се све догодило?

Нова 07.09.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, дисквалификован је са УС Опена после инцидента у дуелу са Паблом Карењо-Бустом. Шпански тенисер је одлуком судија постао четвртфиналиста северноамеричког Гренд слем турнира пошто је меч… »
Огласила се и Јелена Ђоковић после Нолетове дисквалификације

Огласила се и Јелена Ђоковић после Нолетове дисквалификације

Вести онлине 07.09.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић огласио се након дисквалификације са УС Опена пошто је на крају првог сета случајно погодио лоптицом судију, а после вега, огласила се и његова супруга Јелена на друштвеним мрежама. – Цела… »
Ђоковић признао грешку: Тужан сам и празан

Ђоковић признао грешку: Тужан сам и празан

Моззарт спорт 07.09.2020
“Хвала Богу, судија је добро”, каже први рекет света. Као да пишемо о Суперлиги Србије, а не о Ју-Ес Опену. Јесте по правилу, али да ли би га “свирао” и да је неко други у питању? Али не вреди сада губити времена о развијању… »
Јелена Ђоковић се огласила после нолетове дисквалификације: Има јасну поруку за све!

Јелена Ђоковић се огласила после нолетове дисквалификације: Има јасну поруку за све!

Мондо 07.09.2020
Супруга тениског броја 1 се огласила на Инстаграму! Супруга тениског броја 1 се огласила на Инстаграму! Новак Ђоковић је избачен са турнира! Новак је једну од лоптица које су му преостале у џеповима ударио ка зиду иза себе, а… »
Ђоковић по избацивању са УС Опена: Важна животна лекција

Ђоковић по избацивању са УС Опена: Важна животна лекција

Ал Јазеера 07.09.2020
Први тенисер свијета рекао како се након инцидента у САД осјећа тужним и празним и да му је жао што је погодио суткињу. Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић извинио се због инцидента са судијом на УС Опену и поручио како ће… »
"Ђоковић је био на поен од освајања сета": Бивша број 1 о великом шоку и "правој одлуци" УС опена!

"Ђоковић је био на поен од освајања сета": Бивша број 1 о великом шоку и "правој одлуци" УС опена!

Мондо 07.09.2020
И њој је све ово било врло неочекивано, а ево како објашњава одлуку организатора. И њој је све ово било врло неочекивано, а ево како објашњава одлуку организатора. Новак Ђоковић је дисквалификован са УС опена и то је тениска… »
Мекинро: Новак ће сад бити лош момак до краја каријере

Мекинро: Новак ће сад бити лош момак до краја каријере

Нова 07.09.2020
Џон Мекинро јако добро зна шта значи бити избачен са турнира. Американцу, бившем броју један, то се такође дешавало. Један од такозваних “лоших момака” светског тениса, чувена “тениска прзница”, пре 30 година на Аустралијан… »
Новак: Тужан сам и празан, жао ми је

Новак: Тужан сам и празан, жао ми је

Н1 Инфо 07.09.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић огласио се после дисквалификације са УС Опена. Извињавам се организаторима УС Опена. Веома сам захвалан свом тиму и породици што ми пружају снажну подршку, као и мојим навијачима јер су увек… »
Новак отказао прес, већ је на аеродрому

Новак отказао прес, већ је на аеродрому

Нова 07.09.2020
Новак Ђоковић није имао снаге за обраћање медијима после свега што се догодило у мечу осмине финала на УС Опену. Троструки шампион УС Опена је дисквалификован по завршетку 11. гема када је ненамерно погодио линијског судију… »
Огласио се Новак Ђоковић: Тужан сам и празан, хвала Богу да је госпођа добро!

Огласио се Новак Ђоковић: Тужан сам и празан, хвала Богу да је госпођа добро!

Мондо 07.09.2020
Стигле су и речи најбољег тенисера света. Стигле су и речи најбољег тенисера света. Новак Ђоковић је дисквалификован са УС опена! То је вест која је у недељу увече шокирала свет, а дуго се чекало да се и сам Ђоковић огласи. Он… »
Ђоковић: Тужан сам и празан

Ђоковић: Тужан сам и празан

Нова 07.09.2020
Прва реакција Новака Ђоковића после чудне елиминације са УС Опена, није му лако сигурно. “Цела ова ситуација ме чини заиста тужним и празним. Проверио сам како се осећа линијски судија, и према информацијама које сам добио, осећа… »
"Новак не може то да уради, судија је одлучио праведно": Карењо Буста подржао дисквалификацију ривала: Нисам видео моменат…

"Новак не може то да уради, судија је одлучио праведно": Карењо Буста подржао дисквалификацију ривала: Нисам видео моменат…

Спортал блиц 07.09.2020
Шпански тенисер Пабло Карењо Буста је отишао у четвртфинале УС опена након дисквалификације Новака Ђоковића који је лоптицом погодио линијског судију. Новаков ривал је након меча изјавио како ситуацију није видео, али да је и… »
Тениски асови углас: Скамењени смо, не желимо ове ствари

Тениски асови углас: Скамењени смо, не желимо ове ствари

Нова 07.09.2020
У свету тениса бројне су реакције на дисквалификацију Новака Ђоковића са овогодишњег УС Опена. Најбољи тенисер света је избачен са турнира пошто је ненамерно погодио жену, линијског судију, која је стајала иза њега. Реаговала… »
"Ово је Новаку најтежи тренутак у каријери": Бекер рекао да му је Ђоковић као породица, па поџао судије

"Ово је Новаку најтежи тренутак у каријери": Бекер рекао да му је Ђоковић као породица, па поџао судије

Спортал блиц 07.09.2020
Некадашњи тренер Новака Ђоковића и тениска легенда Борис Бекер каже да су судије поступиле исправно када су елиминисале Новака са турнира на УС Опену Ђоковић је елиминисан у осмини финала, током првог сета меча са Паблом… »
Карењо Буста: Новак није имао намеру, али правила су јасна

Карењо Буста: Новак није имао намеру, али правила су јасна

Нова 07.09.2020
Пабло Карењо Буста је дисквалификацијом Новака Ђоковића после 11. гема првог сета дошао до четвртфинала на УС Опену. Двадесети носилац турнира и полуфиналиста из 2017. године, био је једнако шокиран као и сви оним што се… »
Срђанова реакција најбоље приказује како се осећала цела Србија: Новаков отац занемео у преносу после дисквалификације сина…

Срђанова реакција најбоље приказује како се осећала цела Србија: Новаков отац занемео у преносу после дисквалификације сина…

Спортал блиц 07.09.2020
Отац најбољег светског тенисера Новака Ђоковића, Срђан, као ни многи други навијача првог играча на АТП листи, није могао да поверује шта се збило на УС опену. Ђоковић сениор је данима уназад коментарисао мечеве светског броја… »
Новак ударна тема светских медија

Новак ударна тема светских медија

Нова 07.09.2020
Дисквалификација Новака Ђоковића са УС Опена одјекнула је светом, а начин на који је Србин окончао учешће на гренд слему главна је вест у медијима широм света. Први рекет света елиминисан је са УС Опена након што је у завршници… »
"Морамо да те: Избацимо..." Снимак званичника УС опена и Новака на мрежи открио, Србин избачен због једног детаља /видео/

"Морамо да те: Избацимо..." Снимак званичника УС опена и Новака на мрежи открио, Србин избачен због једног детаља /видео/

Спортал блиц 07.09.2020
Неколико десетина минута праве голготе прошао је Новак Ђоковић на мрежи док су судије већале о његовој судбини на УС опену и одлучиле да га избаце са турнира. Ђоковић је након изгубљеног брејка у финишу првог сета случајно… »
О овоме ће се причати годинама: Ево како је Новак случајно погодио судију лоптицом! Шта ви мислите? /видео/

О овоме ће се причати годинама: Ево како је Новак случајно погодио судију лоптицом! Шта ви мислите? /видео/

Спортал блиц 07.09.2020
Новак Ђоковић дисквалфиикован је са УС опена пошто је лоптицом случајно погодио судију. Неколико десетина минута трајало је већање након чега је српском тенисеру речена одлука. У преносу је само једном показано шта се заправо… »
Сви су чекали Нолета,: Али... Ништа од обраћања, ево шта је Ђоковић урадио након меча

Сви су чекали Нолета,: Али... Ништа од обраћања, ево шта је Ђоковић урадио након меча

Спортал блиц 06.09.2020
Иако је најављено како ће се медијима обратити након дисквалификације, Новак Ђоковић је отишао са "Артур Еш" стадиона. Српски тенисер неће ипак организовати конференцији за медије, већ ће се другим путем огласити о целој… »
Скандал на УС опену: - Новак дисквалификован! Ђоковић случајно погодио судију - избачен са турнира! /видео/

Скандал на УС опену: - Новак дисквалификован! Ђоковић случајно погодио судију - избачен са турнира! /видео/

Спортал блиц 06.09.2020
Е ово се заиста ретко када виђа у свету тениса, Новак Ђоковић је потпуно случајно погодио даму у улози линијског судије због чега је дисквалификован! Српски тенисер је након изгубљеног брејка послао лоптицу иза себе и погодио… »

Вести дана »