Povezane vesti
Moguća žrtva trovanja Navaljnog: Nemačka kancelarka Angela Merkel ne isključuje posledice po gasovod Severni tok 2,
Večernje novosti 08.09.2020
Nemačka kancelarka Angela Merkel ne isključuje posledice po gasovod "Severni tok 2", NEMAČKA kancelarka Angela Merkel ne isključuje posledice po gasovod "Severni tok 2", kapitalni rusko-nemački projekat vredan deset milijardi evra, ako Moskva ne pruži… »
Majkl Harms: Zakonski nije moguće zaustaviti Severni tok 2
RTV 08.09.2020
BERLIN - Izgradnju gasovoda Severni tok 2 od Rusije do Nemačke s pravnog aspekta gotovo je nemoguće zaustaviti, izjavio je danas šef nemačkog Istočnog udruženja privrednika Majkl Harms za radio Dojčlandfunk. "Pravno, mislim da je tako nešto teško moguće… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 4 satijoš 36 povezanih
(Foto) "čuo se jak udarac, prasak: I jaukanje!" Tramvaj se zakucao u zgradu! Prve slike sa mesta teške nesreće na Dorćolu
Blic pre 16 minutajoš 116 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 2 satajoš 32 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 4 satijoš 10 povezanih
Tramp tvrdi da je sporazum sa Iranom mora biti dobar, Teheran odbacuje tvrdnje o predaji uranijuma
NIN pre 2 satajoš 31 povezana