Povezane vesti
Hrvatski biskup opleo po sunarodnicima: Tvrdite da poštujete porodicu i Boga, a sve radite suprotno od toga!
Kurir 09.09.2020
Novoimenovani Splitsko-makarski nadbiskup Dražen Kutleša je na prvoj misi na toj dužnosti kritikovao ponašanje u hrvatskom narodu rekavši kako se postupa suprotno od onoga čime se hvale – da poštuju porodicu i Boga. “Mi, Hrvati, se toliko puta dičimo da… »
„Mi Hrvati smo agresivni”: Dražen Kutleša veoma kritičan na ponašanje građana Hrvatske
Večernje novosti 09.09.2020
-MI Hrvati se toliko hvalimo da cenimo porodicu, svoj dom, Boga, a ponašamo se suprotno od toga. Na van smo uglađeno, a unutra agresivni i grubi-reči su monsinjora Dražena Kutleše, sveštenika iz Istre koji je poslan za zamenika splitsko-makarskog biskupa… »
Vesti dana »

Uf, evo zašto je Novak tražio tajm-aut: Srpski as se mučio sa nezgodnom povredom! Uspešno završen Festival sportskog filma na Zlatiboru!
Hot sport pre 14 minutajoš 34 povezane

Rasprava Medvedeva sa sudijom i fotograf koji prekida meč - Bonzi eliminisao Rusa sa Ju-Es opena
RTS pre 39 minutajoš 38 povezanih

Rabrenović o ekonomskim merama: Ima prostora da se "zasvira i za pojas zadene"; Gavrilović: Gađaju se svi u lancu
RTS pre 14 minutajoš 18 povezanih

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih