Povezane vesti
Vučić o Crnoj Gori: Neki uvek u svemu pronađu Srbiju
Nova 09.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je žao zbog velikih tenzija u Crnoj Gori nakon parlamentarnih izbora u toj zemlji, kao i da mu je žao što neki uvek kada je to potrebno u svemu pronađu Srbiju. U intervjuu Dnevnom avazu, na pitanje… »
Vučić: Žao mi je što neki uvek i u svemu pronađu Srbiju
Večernje novosti 09.09.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je žao zbog velikih tenzija u Crnoj Gori nakon parlamentarnih izbora u toj zemlji, kao i da mu je žato što neki uvek kada je to potrebno u svemu pronađu Srbiju. U intervjuu Dnevnom avazu, na… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 8 minutajoš 176 povezanih
Inženjer koji je radio na rekonstrukciji stanice u Novom Sadu: „Vesić ne govori istinu, na nadstrešnici je rađeno“
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice
Radio 021 pre 1 satjoš 162 povezane
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 50 minutajoš 96 povezanih
Ispred Železničke stanice u Novom Sadu građani odaju poštu nastradalima - stanje troje povređenih i dalje teško
RTS pre 25 minutajoš 86 povezanih