Povezane vesti
Nakon što je Miljana ispričala da je majka Vuka Moba smrtno bolesna oglasio se reperov kum
Telegraf 09.09.2020
Kako izgleda, Miljana ili nije dobro čula ili je pogrešno prenela zadrugarima. Miljana Kulić pričala je zadrugarima da je majka repera Vuka Moba lošeg zdravstvenog stanja, a povodom Miljaninih tvrdnji oglasio se reperov kum. Kulićeva je prenela… »
Miljana Kulić slagala milione da je majka repera smrtno bolesna! Evo šta je zapravo prava istina
Alo 09.09.2020
Haos. je pričala sa zadrugarima, pa se dotakla teme o i njegovoj majci. Miljana je ispričala da se Vuk poverio njoj i njenoj majci Mariji Kulić, o stanju njegove majke. Vuk Mob i Olivera Konatar Vuk Mob i Olivera Konatar "Mama mu je mlada žena, prelepa… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 41 minutajoš 63 povezane

Direktor Beogradskih elektrana: Grejanje od oktobra skuplje za nešto više od šest odsto
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih

Finale neporaženih: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 12 minutajoš 36 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 1 satjoš 29 povezanih

Ubedljiva većina podržala deklaraciju UN o stvaranju države Palestine: Rusija i Srbija za, SAD protiv
Sputnik pre 46 minutajoš 21 povezana