Повезане вести

Нестварно! Јокић померио СВЕ ГРАНИЦЕ - Мајсторица!

Нестварно! Јокић померио СВЕ ГРАНИЦЕ - Мајсторица!

Спортске.нет 13.09.2020
Још једна утакмица за инфаркт! Чудо звано - Никола Јокић! Ако смо за прошли меч када је имао скор од 22 поена, 14 скокова и пет асистенција рекли да може све сам, шта тек да кажемо после данашње представе Николе Јокића?! Српски… »
Чудесан Јокић и преокрет Нагетса, мајсторица за финале!

Чудесан Јокић и преокрет Нагетса, мајсторица за финале!

Н1 Инфо 13.09.2020
Кошаркаши Денвер Нагетса славили су у шестој утакмици полуфинала Западне конференције против Лос Анђелес Клиперса резултатом 111:98 и то после невероватног преокрета и сјајне партије српског центра Николе Јокића. Денвер је… »
Феноменални Јокић, чудесни Денвер! Опет невероватан преокрет: играће се седма!

Феноменални Јокић, чудесни Денвер! Опет невероватан преокрет: играће се седма!

Мондо 13.09.2020
Јокић феноменалан, Нагетси опет изборили седму утакмицу, Клиперси ће морати још да раде за своје прво финале конференције. Јокић феноменалан, Нагетси опет изборили седму утакмицу, Клиперси ће морати још да раде за своје прво… »
Никола, играј се кошарке: Мајстор не може без "мајсторице"!

Никола, играј се кошарке: Мајстор не може без "мајсторице"!

Мондо 13.09.2020
У свакој Јокићевој плеј-оф серији у НБА лиги играна је мајсторица. Играће је и овог пута. У свакој Јокићевој плеј-оф серији у НБА лиги играна је мајсторица. Играће је и овог пута. Денвер је поново успео! Опет се вратио "из… »
Денвер изборио седму утакмицу, добра партија Јокића

Денвер изборио седму утакмицу, добра партија Јокића

Бета 13.09.2020
Кошаркаши Денвера изједначили су вечерас на 3:3 против Лос Андјелес Клиперса у полуфиналу плеј-офа Западне конференције у НБА лиги, пошто су победили са 111:98. Нагетси су надокнадили 19 поена заостатка, а предводио их је српски… »
Какав преокрет Денвера: Маестрални Никола Јокић! Били су у минусу од 19 поена, а онда права експлозија

Какав преокрет Денвера: Маестрални Никола Јокић! Били су у минусу од 19 поена, а онда права експлозија

Хот спорт 13.09.2020
Велика победа за изједначење у серији! Денвер изгледа игра добро само под притиском! Изабраници Мајкла Мелоуна губили су чак 19 поена разлике, а онда су демонстрирали силу. Очајну трећу деоницу имали су Клиперси, а то је Нагетсе… »
Јокић и Денвер од "минус 19" до мајсторице са Клиперсима

Јокић и Денвер од "минус 19" до мајсторице са Клиперсима

Дневник 13.09.2020
ОРЛАНДО: Кошаркаши Денвера савладали су ЛА Клиперсе са 111:98 у шестој утакмици полуфинала плеј-офа Западне конференције НБА и изједначили у серији на 3:3. О томе ко ће на мегдан ЛА Лејкерсима у финалу одлучиће седми меч -… »
Уживајте у јокићевој магији: Овако је направио још једно чудо! (видео)

Уживајте у јокићевој магији: Овако је направио још једно чудо! (видео)

Мондо 13.09.2020
Феноменални Србин затрпао је кош Клиперса и предводио чудесни Денвер до још једног преокрета. Феноменални Србин затрпао је кош Клиперса и предводио чудесни Денвер до још једног преокрета Денвер је у трећој четвртини губио 19… »
Џорџ после новог пораза од Денвера: Нема места паници

Џорџ после новог пораза од Денвера: Нема места паници

Нова 13.09.2020
Одиграо је Пол Џорџ статистички најбољу утакмицу у серији против Денвера. Уписао је 33 поена и чак пет украдених лопти. Али све то је било премало да се заустави Денвер на путу ка мајсторици са Клиперисма. Сада је психолошко… »
Јокић блистао и после меча, смех, "шприцер" и порука која се препричава!

Јокић блистао и после меча, смех, "шприцер" и порука која се препричава!

Спортске.нет 13.09.2020
Колико смо само поносни на њега! Никола Јокић је "трендинг" и данас широм Америке, па и света, након још једне бриљантне партије. У шестој утакмици, Јокић је убацио 34 поена, уз 14 асистенција и седам скокова и обезбедио… »
Убио их Јокић! Денвер побегао са гиљотине, играће се седма

Убио их Јокић! Денвер побегао са гиљотине, играће се седма

Моззарт спорт 13.09.2020
Српски кошаркаш завршио сјајну утакмицу с дабл-дабл учинком, још није готова серија Нагетса и Клиперса - 3:3. Каква утакмица, брутална утакмица! Никола Јокић и Денвер Нагетси успели су да се врате и у шестој утакмици из минуса од… »
И Богдан је остао без текста због Јокића: Никола и Денвер праве чуда!

И Богдан је остао без текста због Јокића: Никола и Денвер праве чуда!

Мондо 13.09.2020
Невероватно је шта раде Нагетси у овом плеј-офу. Невероватно је шта раде Нагетси у овом плеј-офу. Никола Јокић и Денвер Нагетси праве сјајне ствари у овом плеј-офу! У првој рунди Запада су губили 1-3 против Јуте, па "окренули" ту… »
Шта уради Никола Јокић - МАГИЈА!

Шта уради Никола Јокић - МАГИЈА!

Спортске.нет 13.09.2020
Мајстор! Денвер је Никола Јокић и тако је и вечерас у шестом мечу против ЛА Клиперса! Средином друге четвртине, при вођству Клиперса 47:42, Јокић није имао ни секунд времена да размисли, добио је лопту и онда је уследио "ЈОК3Р… »
Где гледати Јокића против Клиперса? Пренос са трећег канала неће моћи да гледа цела Србија, а у одличном је термину!

Где гледати Јокића против Клиперса? Пренос са трећег канала неће моћи да гледа цела Србија, а у одличном је термину!

Спортал блиц 13.09.2020
Никола Јокић и Денвер Нагетси боре се за останак у полуфиналној серији запада, а меч је на програму данас од 19 часова са преносом на каналу Арена спорт 3. Недеља и нешто ранији термин, одлична прилика за публику из Србије да… »
Јокић запањио Американце,: пребројавају и не могу да се начуде! "Да будем искрен заиста не знам, али јесте - баш сам се…

Јокић запањио Американце,: пребројавају и не могу да се начуде! "Да будем искрен заиста не знам, али јесте - баш сам се…

Спортал блиц 13.09.2020
Денвер Нагитси и даље се држе у серији полуфинала Запада против Лос Анђелес Клиперса и то највише захваљујући Николи Јокићу који игра сјајно читаву серију. Посебно је импресиван у дефанзиви, о чему говори чињеница да је на… »
Јокић: Не знам шта се дешава, скачем баш високо

Јокић: Не знам шта се дешава, скачем баш високо

Нова 13.09.2020
Никола Јокић спреман је за још један меч полуфиналне серије НБА плеј-офа са Лос Анђелес Клиперсима, који је на програму вечерас од 19 часова. Српски центар носи највеће заслуге што је Денвер “остао у животу” и што је изборио… »
Јокић пред меч са клиперсима: Не знам шта се десило, али скачем баш високо, Херел и Зубац су добри играчи

Јокић пред меч са клиперсима: Не знам шта се десило, али скачем баш високо, Херел и Зубац су добри играчи

Вечерње новости 13.09.2020
СРПСКИ кошаркаш, Никола Јокић, привукао је највећу пажњу пред шести меч између Денвера и ЛА Клиперса. Центар Нагетса је без дилеме један од најзаслужнијих због тога што је тим из Колорада и даље жив и што има шансу да најпре… »

Вести дана »