Povezane vesti
Mladi bek potpisao za Čukarički, otac mu je poznati trener
Mozzart sport 15.09.2020
Viktor Rogan parafirao prvi profesionalni ugovor. Fudbalski klub Čukarički objavio je danas da je potpisao profesionalni ugovor sa Viktorom Roganom, koji je rođen 2002. godine. "Sa jedne strane mi je čast da sam potpisao ugovor, sa druge velika obaveza… »
Brđani misle na budućnost: Čukarički potpisao profesionalni ugovor sa Viktorom Roganom
Večernje novosti 15.09.2020
FUDBALSKI klub Čukarički objavio je danas da je potpisao profesionalni ugovor sa Viktorom Roganom, koji je rođen 2002. godine. "Sa jedne strane mi je čast da sam potpisao ugovor, sa druge velika obaveza. Potrudiću se da ispunim sva očekivanja u daljem… »
Vesti dana »
Rusi pristali da prodaju svoj deo u NIS-u! Ministarka Đedović Handanović prvi put o trećoj strani u pregovorima (video)
Kurir pre 42 minutajoš 37 povezanih
"Hvala Dodiku, dosadilo mi je ovo": Vlado Đajić je "glavni lik" snimka na kome se navodno nalaze narkotici: "Montirano je, donesena je neka kesa tu, kao fol droga" (video)
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
Nakon prekida štrajka glađu: Hrka i dalje ispred Skupštine Srbije, Jaćimović kod zgrade Banovine
NIN pre 4 satijoš 11 povezanih
Narodna banka Srbije dobila upozorenje zbog NIS-a: Oglasila se Jorgovanka Tabaković
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
Vođa navijača zlostavljao mladića i sve to snimao telefonom! Policija mu upala u stan i našla žrtvu i kokain
Kurir pre 22 minutajoš 24 povezane