Povezane vesti

Objavljen i video-snimak: "Munja 2" dostavlja tajne dokumente

B92 pre 1 dan
Priština -- Nakon što je organizacija veterana OVK objavila da su dobili još dokumenata o izjavama svedoka o zločinima na Kosovu, objavljen i snimak. Naime, potpredsednik Organizacije ratnih veterana (ORV) takozvane Oslobodilačke vojske Kosova Nasim… »

"Procurile" izjave svedoka o zločinima na KiM, a ovako su dostavljene bivšim pripadnicima OVK (video)

Blic pre 1 dan
Potpredsednik Organizacije ratnih veterana (ORV) takozvane Oslobodilačke vojske Kosova Nasim Haradinaj, objavio je večeras video snimak na kome se vidi osoba koja je u sedište te organizacije donela dokumenta sa izjavama svedoka, a onda pobegla. Kako… »

Pojavio se snimak: Evo kako je Munja II dostavio dokumenta sa izjavama svedoka o zločinima OVK! (video)

Večernje novosti pre 1 dan
POTPREDSEDNIK Organizacije ratnih veterana tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Nasim Haradinaj objavio je video snimak. Na njemu se vidi osoba koja je u sedište te organizacije donela dokumenta sa izjavama svedoka, a onda pobegla, prenosi Gazeta Ekspres… »

Novi skandal - procurele izjave svedoka iz haga! Tačno u 15 i 30 dostavio ih misteriozan čovek, pa pobegao kao munja

Večernje novosti pre 1 dan
ORGANIZACIJI ratnih veterana zločinačke OVK navodno su danas dostavljeni novi tajni dosijei, a osoba koja je donela dokumenta Specijalnog suda za ratne zločine nije ista kao prvi put. U ovoj organizaciji ističu da su čak pokušali i da zaustave tu… »

Organizaciji ratnih veterana OVK dostavljeni danas novi dosijei

Danas pre 2 dana
Organizaciji ratnih veterana OVK dostavljeni su danas novi dosijei, ali osoba koja je ih je donela nije ista kao prvog puta, piše Ljajmi i navodi da i ovi dokumenti dokazuju komunikaciju između zvaničnika Specijalnog suda sa srpskim tužiocima i… »

Vesti dana »