Повезане вести
Кривокапић: Нисам ни просрпски ни проруски, ја сам процрногорски оријентисан
Политика 19.09.2020
ПОДГОРИЦА – Лидер коалиције „За будућност Црне Горе” Здравко Кривокапић изјавио је вечерас да поједини медији непотребно „спинују и да он није ни просрпски, ни проруски оријентисан, већ процрногорски, као и да је време шума, о… »
ДПС у ноћи избора очајнички покушао да обмане Црну Гору: Спремили лажно славље, сви би носили српске и руске заставе!
Курир 19.09.2020
ПОДГОРИЦА - Лидер коалиције "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић изјавио је вечерас да поједини медији непотребно ''спинују'' и да он није ни просрпски, ни проруски оријентисан, већ процрногорски, као и да је време шума, о… »
Кривокапић: Вучић ме није звао, нисам ни проруски ни просрбијански човек
Н1 Инфо 19.09.2020
Лидер коалиције "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић изјавио је да га није звао председник Србије Александар Вучић и да никада нису били у контакту, а поновио је и да није "ни проруски ни просрбијански" човек. "Нисам ни… »
Кривокапић: Нисам оријентисан ни просрпски ни проруски, већ процрногорски
РТВ 19.09.2020
ПОДГОРИЦА - Лидер коалиције "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић изјавио је вечерас да поједини медији непотребно ''спинују'' и да он није ни просрпски, ни проруски оријентисан, већ процрногорски, као и да је време шума, о… »
Кривокапић за РТС: Увек постоје притисци, али ће предаја власти бити мирна
РТС 19.09.2020
Лидер коалиције "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић каже за РТС да је убеђен да ће доћи до мирне предаје власти, иако увек постоје притисци, што је природно за Црну Гору. Истиче да ће доћи до промене свих односа Подгорице… »
Кривокапић: Увек постоје притисци, али ће предаја власти бити мирна
Вечерње новости 19.09.2020
ЛИДЕР коалиције "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић каже да је убеђен да ће доћи до мирне предаје власти, иако увек постоје притисци, што је природно за Црну Гору. Здравко Кривокапић је у Дневнику РТС-а рекао да је Црној… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 48 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана