Povezane vesti
Išla sam da uzmem torbicu sa parama: Ljupka Stević se oglasila povodom zabrane prilaska generalu
Večernje novosti 19.09.2020
PEVAČICA Ljupka Stević dobila je zabranu prilaska generalu Dragiši Simiću, nakon što mu je u sredu uveče razlupala automobile, a sada se oglasila povodom mere koja joj je izrečena. - Iskrena da budem, sad mi je svejedno! (smeh) Još uvek me nisu pozvali… »
Oglasila se Ljupka nakon što joj je određena zabrana prilaska simketu! Pevačica traži samo jedno, za sve ostalo će lako
Kurir 19.09.2020
Pevačica Ljupka Stević postala je prava senzacija nakon što je bivšem dečku, generalu D. S. razlupala dva automobila ciglom i probušila mu gume, a onda sve to objavila na svom Instagram profilu. Filmska akcija koju je priredila na prakingu ispred zgrade… »
Vesti dana »

Predsednik Vučić posetio Darka Glišića, saopštio da se ministar oseća bolje
Nedeljnik pre 30 minutajoš 24 povezane

Rusija želi da ovo ponudi Trampu da ga smiri! Blumberg saznaje šta je mogući plan Kremlja pred istek američkog ultimatuma, u priču umešan i lukašenko (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 26 povezanih

Otac i sin uhapšeni zbog zaraženog mesa Prodali 40 tona piletine uprkos zabrani! (foto)
Alo pre 15 minutajoš 18 povezanih

Crveno-beli pred 40.000 navijača poljskog velikana: Fudbaleri Zvezde večeras gostuju Lehu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Večernje novosti pre 45 minutajoš 21 povezana