Povezane vesti
Vulin: Zašto MSP Crne Gore prezire svoje građane?
Nova 20.09.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin odbacio je kao neistinite tvrdnje crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova o njegovom navodnom mešanju u unutrašnje stvari te zemlje i upitao zašto to ministarstvo prezire svoje građane. “Kada sam došao u posetu… »
Ministar Vulin: Zašto MSP Crne Gore prezire svoje građane?
Večernje novosti 20.09.2020
MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin prokomentarisao je napade crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova da se mešao u unutrašnja pitanja Crne Gore. - Kada diplomata laže onda nije diplomata pa ne zaslužuje ni diplomatski odgovor. Ne znam zašto me u… »
Vesti dana »

Ovo je muškarac (59) koji je monstruozno ubio suprugu (40): Pognute glave, sa lisicama izveden iz zgrade (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Studenti u blokadi: Ključ za otključavanje ulaza u zgrade RTS zapravo je u rukama Odbora za kulturu i informisanje Narodne skupštine
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Mladić osuđen zbog lomljenja stakala na traktorima kod Pionirskog parka 15. marta
Danas pre 11 satijoš 1 povezana

Putin nudi mirovni sporazum trampu: Mir u Ukrajini pod jednim uslovom, Moskva odustaje od ključnih zahteva
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Skandal na društvenim mrežama: Izrael objavio pa izbrisao saučešće povodom smrti pape Franje!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana