Povezane vesti
Nadežda loše zbog Tominog odnosa sa Draganom: "Ljuta sam na njega! Osećam se izdano i prodano"
Telegraf 20.09.2020
- Imali smo dogovor da se on ponaša dolično kao pravi suprug, a ona pokušava da ga odvoji od mene i napravi priču - izjavila je Nadežda. Nadežda Biljić je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" ispričala je da joj teško pada trenutna situacija sa Tomom… »
Nadežda Biljić odlepila zbog Tominog flertovanja u "Zadruzi": "Pijem lekove za smirenje zbog kalašture"
Alo 20.09.2020
Već je na insulinu... Nadežda Biljić progovorila je o svom zdravstvenom stanju, kao i Tomi Paniću. Ona kaže da nije dobro i da je dobila dijabetes u trudnoći. - Nisam dobro, ponovo sam počela da pijem lekove za smirenje zbog glupe kalašture, koja ne bira… »
Vesti dana »

Toplo ali i kiša: RHMZ objavio kakvo će vreme biti do kraja sedmice
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 52 minutajoš 10 povezanih

Vojska na pustim ulicama prestonice Nepala, policijski čas i izgoreli automobili: U toku pripreme za dijalog predstavnika vlasti i demonstranata?
Danas pre 12 minutajoš 29 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
Radio 021 pre 12 minutajoš 55 povezanih