Povezane vesti
Najnoviji korona presek: Vrtimo se oko ove cifre
Blic 24.09.2020
U protekla 24 sata u Srbiji na virus korona testirano je 6.663 osoba, registrovano je 83 novozaražena, a preminulia je jedna osoba. Na respiratorima su, prema poslednjim informacijama Ministarstva zdravlja, 22 pacijenta. Podsetimo, juče smo imali 7.466… »
U Srbiji još jedna osoba umrla od korone, broj novozaraženih skoro isti kao i juče
Mondo 24.09.2020
Korona virus u Srbiji, najnovije vesti i podaci! Korona virus u Srbiji, najnovije vesti i podaci! Prema poslednjim informacijama, do 15 časova 24. septembra u Srbiji je od korone preminula jedna osoba, dok je novozaraženih još 83. Na respiratorima su… »
Kon: O vanrednom stanju nije bilo rasprave od maja
Nova 24.09.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon izjavio je danas da o vanrednom stanju nije bilo rasprave od maja, kada je ono ukinuto. “Ne znam kako je došlo do toga da se priča o vanrednom stanju. Pominjao sam to u… »
Korona hara i po srednjim školama: Oglasio se dr Kon o vanrednom stanju i mogućem pooštravanju mera
Pravda 24.09.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon rekao je danas da o vanrednom stanju nije bilo rasprave od maja, kada je ono ukinuto. - Ne znam kako je došlo do toga da se priča o vanrednom stanju. Pominjao sam to u… »
Predrag Kon se uključio uživo: Objasnio šta je istina o vanrednom stanju i novim merama!
Mondo 24.09.2020
Epidemiolog uživo pričao na Pinku! Epidemiolog uživo pričao na Pinku! Član Kriznog štaba dr Predrag Kon pričao je u Jutarnjem programu Pinka o navodima da Krizni štab razmatra ponovno uvođenje vanrednog stanja. "Ne znam kako je došlo do toga, ja… »
Vesti dana »

"Bilo je korisno i za nas i za Amerikance": Prvo oglašavanje Putinovog pregovorača o 12-časovnom sastanku delegacija Rusije i SAD u Rijadu (foto)
Kurir pre 33 minutajoš 16 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 39 minutajoš 14 povezanih

Trampovi zvaničnici poslali ratne planove preko grupnog četa koji je uključio i jednog novinara
NIN pre 27 minutajoš 11 povezanih

Izraelska vojska napala dva sirijska vojna aerodroma; IDF: Tokom operacije u Rafi ubijeno 20 terorista
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih

Nevreme na pomolu! Rhmz upozorava: Od ovog datuma stižu jaki pljuskovi, evo gde će biti najgore
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih