Povezane vesti
Najnoviji korona presek: Vrtimo se oko ove cifre
Blic 24.09.2020
U protekla 24 sata u Srbiji na virus korona testirano je 6.663 osoba, registrovano je 83 novozaražena, a preminulia je jedna osoba. Na respiratorima su, prema poslednjim informacijama Ministarstva zdravlja, 22 pacijenta. Podsetimo, juče smo imali 7.466… »
U Srbiji još jedna osoba umrla od korone, broj novozaraženih skoro isti kao i juče
Mondo 24.09.2020
Korona virus u Srbiji, najnovije vesti i podaci! Korona virus u Srbiji, najnovije vesti i podaci! Prema poslednjim informacijama, do 15 časova 24. septembra u Srbiji je od korone preminula jedna osoba, dok je novozaraženih još 83. Na respiratorima su… »
Kon: O vanrednom stanju nije bilo rasprave od maja
Nova 24.09.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon izjavio je danas da o vanrednom stanju nije bilo rasprave od maja, kada je ono ukinuto. “Ne znam kako je došlo do toga da se priča o vanrednom stanju. Pominjao sam to u… »
Korona hara i po srednjim školama: Oglasio se dr Kon o vanrednom stanju i mogućem pooštravanju mera
Pravda 24.09.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon rekao je danas da o vanrednom stanju nije bilo rasprave od maja, kada je ono ukinuto. - Ne znam kako je došlo do toga da se priča o vanrednom stanju. Pominjao sam to u… »
Predrag Kon se uključio uživo: Objasnio šta je istina o vanrednom stanju i novim merama!
Mondo 24.09.2020
Epidemiolog uživo pričao na Pinku! Epidemiolog uživo pričao na Pinku! Član Kriznog štaba dr Predrag Kon pričao je u Jutarnjem programu Pinka o navodima da Krizni štab razmatra ponovno uvođenje vanrednog stanja. "Ne znam kako je došlo do toga, ja… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Iz Novog Sada krenuli i biciklisti, studenti prošli Petrovaradin i poručuju: Dođite u Beograd, ovo je istorijski trenutak
Nova pre 43 minutajoš 23 povezane

Branko Ružić za N1 kaže da treba razrešiti dilemu ko kampuje kod Predsedništva, otkrio šta „boli“ Dačića (VIDEO)
Danas pre 48 minutajoš 17 povezanih

Ističe pritvor miloradu grčiću i papiću: Oglasilo se tužilaštvo, traže da ostanu iza rešetaka!
Kurir pre 2 satajoš 12 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 53 minutajoš 11 povezanih

Avion Trampovog izaslanika prešao granicu sa Rusijom; završna faza ruske operacije u Kursku
RTS pre 42 minutajoš 31 povezana