Повезане вести

Најновији корона пресек: Вртимо се око ове цифре

Најновији корона пресек: Вртимо се око ове цифре

Блиц 24.09.2020
У протекла 24 сата у Србији на вирус корона тестирано је 6.663 особа, регистровано је 83 новозаражена, а преминулиа је једна особа. На респираторима су, према последњим информацијама Министарства здравља, 22 пацијента… »
У Србији још једна особа умрла од короне, број новозаражених скоро исти као и јуче

У Србији још једна особа умрла од короне, број новозаражених скоро исти као и јуче

Мондо 24.09.2020
Корона вирус у Србији, најновије вести и подаци! Корона вирус у Србији, најновије вести и подаци! Према последњим информацијама, до 15 часова 24. септембра у Србији је од короне преминула једна особа, док је новозаражених још… »
Кон: О ванредном стању није било расправе од маја

Кон: О ванредном стању није било расправе од маја

Нова 24.09.2020
Епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против корона вируса др Предраг Кон изјавио је данас да о ванредном стању није било расправе од маја, када је оно укинуто. “Не знам како је дошло до тога да се прича о ванредном стању… »
Корона хара и по средњим школама: Огласио се др Кон о ванредном стању и могућем пооштравању мера

Корона хара и по средњим школама: Огласио се др Кон о ванредном стању и могућем пооштравању мера

Правда 24.09.2020
Епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против корона вируса др Предраг Кон рекао је данас да о ванредном стању није било расправе од маја, када је оно укинуто. - Не знам како је дошло до тога да се прича о ванредном стању… »
Предраг Кон се укључио уживо: Објаснио шта је истина о ванредном стању и новим мерама!

Предраг Кон се укључио уживо: Објаснио шта је истина о ванредном стању и новим мерама!

Мондо 24.09.2020
Епидемиолог уживо причао на Пинку! Епидемиолог уживо причао на Пинку! Члан Кризног штаба др Предраг Кон причао је у Јутарњем програму Пинка о наводима да Кризни штаб разматра поновно увођење ванредног стања. "Не знам како је… »

Вести дана »