Povezane vesti
Kijina mama ogorčena zbog Slobinog ponašanja kad su se prvi put sreli oči u oči nakon javne prevare
Telegraf 24.09.2020
- Došlo mi je strašno kad sam ga malo duže gledala. On je znao da sam ja tu, ja nisam znala da će on doći. Jako me razočarao, kao čovek - rekla je Nadica. Nadica Zeljković rekla je da je razočarana ponašanjem Slobodana Radanovića koji je pevao… »
Nadica oplela žestoko po bivšem zetu: "Mislila sam da ću mu oči iskopati"! (video)
Alo 24.09.2020
Iskreno. , a ono što je rekla je sve ostavilo u šoku. "Kakav ti je osećaj bio, kada si videla Slobu?", glasilo je pitanje. "Bila sam ravnodušna. A onda kada sam se zagledala, setila sam se Bobe u familiji. Ogorčena sam bila, kada mi je i Rialda rekla… »
Vesti dana »

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 51 minutajoš 2 povezane

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje studenata neće proći bez odgovora (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane