Povezane vesti
Mladić kog su brutalno pretukli teča i rođaci: Tukli su me dva sata i na kraju bacili u provaliju
Telegraf 25.09.2020
"Tukli su me naizmenično, pokušavao sam da pobegnem nekoliko puta", rekao je mladić. Eldin Buljina (20), mladić iz Mostara koji je 14. septembra brutalno pretučen u mestu Bukovlje kod Konjica, rekao je u šokantnoj ispovesti za Dnevni avaz kako su ga… »
Usta su mi bila puna krvi, gušio sam se: Mladić iz Mostara otkriva zašto su ga rođaci brutalno pretukli
Večernje novosti 24.09.2020
MLADIĆ Eldin Buljina (20) iz Mostara ispričao je da su ga rođaci brutalno pretukli zbog spora oko šume. Razlog sukoba je imovina, odnosno posed šume. I to se dugo vuče. Nekoliko puta smo mi predlagali kako da se reši taj spor, međutim, oni hoće… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 2 satajoš 1 povezana