Povezane vesti
Kijina majka napala Vuka moba! Reper ispričao da je Kockareva htela odnose bez kondoma! (video)
Mondo 25.09.2020
Posle tri dana mu rekla da ga voli. Posle tri dana mu rekla da ga voli. Reper Vuk Mob otkrio je u Zadruzi da mu je Kristina Kija Kockar posle samo tri dana rekla da ga voli i da je želela da imaju odnose bez kondoma. Nakon ove njegove izjave reagovala je… »
Žestok sukob Vuka Moba i Nadice zbog se*sualnih odnosa Kije i repera! (video)
Alo 25.09.2020
Haos. Vuk Mob je pričao kako mu je Kija Kockar rekla da ga voli, i tražila odnose bez zaštite. "Ja nisam hteo ništa da kažem, ali kada su upleli moju verenicu, ja sam morao da je zaštitim. Kija je meni rekla da me voli posle tri dana. Mi nismo imali… »
Vesti dana »
Uzmite kokice i ovaj snimak obavezno pogledajte! Ovakva magija se ne viđa svaki dan - pogledajte kako je Jokić pokazao da nije sa ove planete! video
Kurir pre 37 minutajoš 31 povezana
Uhapšeno sedmoro radnika NIS-a: Krali gorivo iz cisterne na aerodromu
RTV pre 47 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nedeljnik pre 22 minutajoš 20 povezanih
U Nišu danas novo okupljanje ispred Filozofskog fakulteta – protest zbog odluke Ministarstva
Naissus info pre 18 minutajoš 14 povezanih
Tramp kritikovao NATO posle sastanka s Ruteom, šef Alijanse kaže da je sastanak bio vrlo otvoren
N1 Info pre 52 minutajoš 14 povezanih