Повезане вести

Мурињо свој тим упоредио са Новаком: Ђоковић ово стално ради

Мурињо свој тим упоредио са Новаком: Ђоковић ово стално ради

Хот спорт 05.10.2020
Тренер Тотенхема Жозе Мурињо снагу свог тима упоредио је са првим тенисером света Новаком Ђоковићем. Након спектакуларне победе против Манчестер јунајтеда на ‘Олд Трафорду’ 6:1, Португалац је направио паралелу са тенисом. –… »
„Новак то стално ради“: Жозе Мурињо после 6:1 са Јунајтедом направио паралелу са Србином (ВИДЕО)

„Новак то стално ради“: Жозе Мурињо после 6:1 са Јунајтедом направио паралелу са Србином (ВИДЕО)

Вести онлине 05.10.2020
Менаџер Тотенхема Жозе Мурињо, након спектакуларне победе против Манчестер Јунајтеда на Олд Трафорду 6:1, упоредио је тријумф против некадашњег тима са тенисом. „Ово је била победа у стилу Новака Ђоковића, 6:1 први сет“… »
Мурињо после 6:1 на Олд Трафорду: Ђоковић то стално ради

Мурињо после 6:1 на Олд Трафорду: Ђоковић то стално ради

Спортски журнал 05.10.2020
Против клуба какав је Манчестер Јунајтед се то догоди једном у животу - рекао је Мурињо. Менаџер Тотенхема Жозе Мурињо, након спектакуларне победе против Манчестер Јунајтеда на Олд Трафорду 6:1, упоредио је тријумф против… »
Мурињо дочекао да буде као Ђоковић: Новак то ради сваки дан, морао сам и ја једном!

Мурињо дочекао да буде као Ђоковић: Новак то ради сваки дан, морао сам и ја једном!

Мондо 05.10.2020
Жозе у свом стилу "пецнуо" Јунајтед... Жозе у свом стилу "пецнуо" Јунајтед... Жозе Мурињо задовољно се смешкао у недељу на "Олд Трафорду" пошто је с Тотенхемом очитао лекцију бившем клубу Манчестер јунајтеду. Било је чак 6:1… »
Мурињо после 6:1 против Јунајтеда: Новак овако сваки дан

Мурињо после 6:1 против Јунајтеда: Новак овако сваки дан

Нова 05.10.2020
Фудбалери Тотенхема декласирали су Манчестер јунајтед (6:1) на "Олд Трафорду", а Жозе Мурињо није скривао задовољство после убедљивог тријумфа његових изабраника. “Ово је била победа у стилу Новака Ђоковића, 6:1 први сет”… »
"Победили смо: 6:1, Али Ђоковић то ради чешће" Генијална опаску Муриња нико није очекивао после огромног тријумфа, праснуо и…

"Победили смо: 6:1, Али Ђоковић то ради чешће" Генијална опаску Муриња нико није очекивао после огромног тријумфа, праснуо и…

Спортал блиц 04.10.2020
Тотенхем је данас направио једну историјску победу против Манчестер јунајтеда, са 6:1 након чега је Жозе Мурињо похвалио игру свог тима. Имао је и разлога за то искусни фудбалски тренер којем је ово један од најубедљивијих… »

Вести дана »