Povezane vesti
Vulin: Ako se Haradinaj Stubla stidi što je Šiptarka, ne treba da se ljuti na mene!
Kurir 05.10.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je danas da međunarodna zajednica može da se oglasi povodom njegovih izjava, kako je zatražila ministarka spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija Meljiza Haradinaj Stubla, ali da ne bi trebalo da… »
Ministar Vulin: Ako se Haradinaj Stubla stidi što je Šiptarka ne treba da se ljuti na mene
Večernje novosti 05.10.2020
"SRBI su narod koji se ponosi svojim imenom i ne traži od drugih da ga oslovljavaju drugačije nego što oslovljava sam sebe. Ako se Haradinaj Stubla stidi što je Šiptarka ne treba da se ljuti na mene. Kako zovu sebe tako ću ih i ja zvati, kada iz… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana