Povezane vesti
Vulin: Ako se Haradinaj Stubla stidi što je Šiptarka, ne treba da se ljuti na mene!
Kurir 05.10.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je danas da međunarodna zajednica može da se oglasi povodom njegovih izjava, kako je zatražila ministarka spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija Meljiza Haradinaj Stubla, ali da ne bi trebalo da… »
Ministar Vulin: Ako se Haradinaj Stubla stidi što je Šiptarka ne treba da se ljuti na mene
Večernje novosti 05.10.2020
"SRBI su narod koji se ponosi svojim imenom i ne traži od drugih da ga oslovljavaju drugačije nego što oslovljava sam sebe. Ako se Haradinaj Stubla stidi što je Šiptarka ne treba da se ljuti na mene. Kako zovu sebe tako ću ih i ja zvati, kada iz svog… »
Vesti dana »
Darko Micić sa liste "Knjaževac uz studente": Na parlamentarnim izborima sledi sunovrat pakla u kom živimo
Glas Zaječara pre 1 satjoš 42 povezane
Oglasio se Odsek za medijske studije Filozofskog u Novom Sadu zbog napada na Lazara Dinića: Ima teške povrede glave, proganjan je, fizički i psihički zlostavljan
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih
Ministarstvo zdravlja nije prihvatilo nijedan predlog za poboljšanje Zakona o presađivanju organa
Radio 021 pre 4 satijoš 5 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Požar u rafineriji u Haifi, pogođena iračka vazduhoplovna baza, Izrael ne prestaje sa napadima na Liban (foto/video)
Večernje novosti pre 32 minutajoš 33 povezane