Povezane vesti
Sa bilo kog mesta guraću Srbiju u EU: Suzana Grubješić o mogućem mestu ministarke za evropske integracije
Večernje novosti 05.10.2020
DVADESET godina se bavim evropskim integracijama, bila sam i u zakonodavnoj i u izvršnoj vlasti, a od 2014. godine deo sam različitih formi nevladinog sektora. Nastaviću da predano radim na ubrzanju evropskog puta Srbije sa bilo kog mesta, jer duboko… »
Grubješić: Guraću Srbiju u EU sa bilo kog mesta
RTV 05.10.2020
BEOGRAD - Saradnica Centra za spoljnu politiku izjavila Suzana Grubješić izjavila je, povodom spekulacija da bi u novoj vladi mogla da bude ministarka za evropske integracije, da će nastaviti predano da radi na ubrzanju evropskog puta Srbije sa bilo kog… »
Vesti dana »
Tramp tvrdi da su pregovori sa Teheranom "veoma blizu dogovora", ali ne isključuje dodatne vojne operacije
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 54 povezane
Nasilje (ponovo) obeležilo dan glasanja: Moraju li politički akteri da prihvate ovakvu "izbornu realnost"?
Insajder pre 1 satjoš 93 povezane
NDNV: Zahtevamo hitnu reakciju nadležnih zbog brutalnog napada na studenta i novinara Lazara Dinića
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane
Evropska federacija novinara i SafeJournalists: Hitno procesuirati napadače na novinare
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane