Povezane vesti
Hrvat se sa koronom bori već pola godine, rendgenski snimak šokirao doktore: Pluća gotovo da nije bilo!
Kurir 09.10.2020
Slučaj jednog pacijenta iz Zagorja u Hrvatskoj potvrđuje sve češće primere da covid-19 može imati velikih i dugotrajnih posledica na zdravlje mesecima nakon što pacijent više nema virus. "Bio je početak aprila i telefonom mi se javio jedan moj pacijent… »
Hrvat se sa koronom bori već pola godine: Rendgenski snimak šokirao lekare - pluća gotovo da nije bilo!
Večernje novosti 09.10.2020
SLUČAJ jednog pacijenta iz Zagorja u Hrvatskoj potvrđuje sve češće primere da covid-19 može imati velikih i dugotrajnih posledica na zdravlje mesecima nakon što pacijent više nema virus. "Bio je početak aprila i telefonom mi se javio jedan moj pacijent… »
Vesti dana »
"Ovo čeka Beograd i ceo region sredinom meseca!" Detaljna vremenska prognoza za oktobar i veliki preokret: Prvo miholjsko leto, a onda stiže hladni talas sa Severnog mora
Blic pre 5 satijoš 39 povezanih
Napadnut posmatrač Agencije za sprečavanje korupcije dok je fotografisao štand SNS-a u Beogradu
Radio 021 pre 2 satajoš 5 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Radio 021 pre 6 satijoš 31 povezana
Drama na letu Flydubaija: Avion naglo gubio visinu, putnici tvrde da je došlo do napada nožem
N1 Info pre 7 minutajoš 106 povezanih