Повезане вести
Маја Маринковић све признала: "Све време смо након "Задруге" Јањуш и ја били заједно, а морала сам да лажем јер ме је…
Ало 11.10.2020
Неће подносити тужбе... је у емисији уживо изнела све о насиљу које је трпела од Марка Јањушевића Јањуша, па истакла да неће да га тужи ни за шта. - Ми смо све време били заједно током овог лета, после завршетка Задруге. Ја… »
Маја Маринковић на ивици суза: "Ударала сам Јањуша рукама, ове маснице су од њега"
Телеграф 11.10.2020
- Нисам обавестила полицију, ћутала сам јер сам га много волела - рекла је Маја. Маја Маринковић испричала је до детаља шта се све десило између ње и Марка Јањушевића Јањуша, а признала је да су они и током лета били у… »
Вести дана »

Блокада Пете београдске гимназије и присуство ЈЗО изазивају забринутост и питања у Скупштини
Наслови.аи пре 4 минутајош 29 повезаних

(Фото, видео) славље на Блиском истоку! Радују се и Израелци и Палестинци, на лицима сузе и осмеси: "Напокон, имамо мир"
Блиц пре 1 сатјош 35 повезаних

"Само ми увозимо кршеве и само код нас нема Шпанаца": Раде Богдановић зна ко мора да буде селектор Србије
Мондо пре 1 сатјош 31 повезана

Урсула фон дер Лајен данас и сутра у посети Србији, најављен састанак са Вучићем
Бета пре 59 минутајош 20 повезаних