Povezane vesti
U Jadranu uhvatili "monstruma" od 500 kilograma! (video)
Alo 14.10.2020
- Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna - priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio… »
Neverovatan ulov na Jadranu: U mrežu mu se umotao monstrum od 500 kilograma, jedva su ga izvukli (video)
Večernje novosti 14.10.2020
- Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna - priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio… »
U mrežu mu se uplela grdosija Od 500 kila: Ribar kod Krka se jedva izborio sa ulovom (video)
Kurir 14.10.2020
"Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna", priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio… »
Vesti dana »

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Danas pre 44 minutajoš 16 povezanih

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 9 minutajoš 13 povezanih

BLOG „Koleno ispalo, zglob stradao“ – protesti „Vostani Serbije“ u 32 grada širom zemlje
Vreme pre 13 minutajoš 30 povezanih

Dva navijača poginula u neredima tokom proslave titule PSŽ-a, policajac u komi
Sportski žurnal pre 14 minutajoš 35 povezanih