Повезане вести
У Јадрану ухватили "монструма" од 500 килограма! (видео)
Ало 14.10.2020
- Пустио сам мрежу у море као и сваки дан, одједанпут сам осетио да по дну вуче нешто јако тешко. Нисам схватио шта се догађа док грдосија није допливала до брода, била је огромна - прича рибар који је код Малинске, код Крка у… »
Невероватан улов на Јадрану: У мрежу му се умотао монструм од 500 килограма, једва су га извукли (видео)
Вечерње новости 14.10.2020
- Пустио сам мрежу у море као и сваки дан, одједанпут сам осетио да по дну вуче нешто јако тешко. Нисам схватио шта се догађа док грдосија није допливала до брода, била је огромна - прича рибар који је код Малинске, код Крка у… »
У мрежу му се уплела грдосија Од 500 кила: Рибар код Крка се једва изборио са уловом (видео)
Курир 14.10.2020
"Пустио сам мрежу у море као и сваки дан, одједанпут сам осетио да по дну вуче нешто јако тешко. Нисам схватио шта се догађа док грдосија није допливала до брода, била је огромна", прича рибар који је код Малинске, код Крка у… »
Вести дана »
На једном месту сви производи и акције Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
Дневник пре 33 минутајош 20 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 14 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 34 минутајош 20 повезаних