Povezane vesti
Neverovatan ulov na Jadranu: U mrežu mu se umotao monstrum od 500 kilograma, jedva su ga izvukli (video)
Večernje novosti 14.10.2020
- Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna - priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio… »
U Jadranu uhvatili "monstruma" od 500 kilograma! (video)
Alo 14.10.2020
- Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna - priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio… »
U mrežu mu se uplela grdosija Od 500 kila: Ribar kod Krka se jedva izborio sa ulovom (video)
Kurir 14.10.2020
"Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna", priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio… »
Vesti dana »

BLOG Studenti proglasili kraj protesta: Ljudi i policija još na ulicama, sumnja na zvučni top
N1 Info pre 31 minutajoš 93 povezane

VIDEO Veličanstven događaj u Beogradu: Stotine hiljada prošlo prestonicom, Nova.rs 13 sati bila sa građanima na ulicama
Nova pre 1 satjoš 130 povezanih