Povezane vesti
U Jadranu uhvatili "monstruma" od 500 kilograma! (video)
Alo 14.10.2020
- Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna - priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio velikog… »
Neverovatan ulov na Jadranu: U mrežu mu se umotao monstrum od 500 kilograma, jedva su ga izvukli (video)
Večernje novosti 14.10.2020
- Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna - priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio velikog… »
U mrežu mu se uplela grdosija Od 500 kila: Ribar kod Krka se jedva izborio sa ulovom (video)
Kurir 14.10.2020
"Pustio sam mrežu u more kao i svaki dan, odjedanput sam osetio da po dnu vuče nešto jako teško. Nisam shvatio šta se događa dok grdosija nije doplivala do broda, bila je ogromna", priča ribar koji je kod Malinske, kod Krka u Hrvatskoj, ulovio velikog… »
Vesti dana »
Dačić: SPS uvek za redovne izbore, da su vanredni izbori dobri, bili bi u crkvi
Jugmedia pre 6 minutajoš 34 povezane
uživo Pucnjava kod konzulata u Istanbulu, Trampov ultimatum Iranu pred istekom, Teheran preti odmazdom
NIN pre 41 minutajoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO Izraelske snage dale hitno upozorenje Irancima, iz te zemlje kažu - SAD "ponižen" u Zapadnoj Aziji
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
Rat u programu uživo zbog Nikole Jokića! Srbin u centru pažnje - izbila žestoka rasprava: "Nije sposoban za to..."
Kurir pre 1 satjoš 59 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane